Кристалина Георгиева: Гладът е най - големият проблем в света

  • 24 септември 2011 09:15

  • 2050
  • 5
Кристалина Георгиева: Гладът е най - големият проблем в света
© Булфото

Голямата вълна бежанци не се изсипа в Европа, а тя е в съседните страни.

Милион и 200 хиляди души работещи напуснаха страната след старта на революционните промени в Либия.Това каза в интервю за ТВ 7 българският еврокомисар Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование. Тя заяви, че 30 000 от тях са дошли в Европа и поясни, че Еврокомисията им е помогнала да се приберат в родината си.

„Винаги е по – добре за човека да се върне в родината си, освен ако няма заплаха за живота и политическо преследва“, каза еврокомисар Георгиева.

Тя съобщи, че Еврокомисията е осигурила 50% от средствата, които са били нужни на България да извози българите от размирните страни.

„ В сериозни кризи ние трябва да се намесим рано, за да може да помогнем на хората, които са засегнати. Повече стабилност по света, по – голяма сигурност в Европа“, категорична бе тя.

Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование определи, че най-големият проблем в света в момента е гладът в Африка. Тя поясни, че има три проблема за бедните страни – климатичните проблеми, увеличаването на населението и строителството на градове след някое природно бедствие.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2050 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Ангелина Иванова

2011.10.07 | 11:15

5
Съгласна съм
evgeni

2011.09.24 | 12:12

1
---- Прикрепено писмо (?????????????????????????????????????????????????????????????) ---- Подател: evgeni slavkov До: parliament@parliament.bg, office@parliament.bg, info@parliament.bg, press@parliament.bg Относно: ????????????????????????????????????????????????????????????? Дата: Събота, 2011, Септември 24 11:17:21 EEST Българи,до кога ще се оставяме да ни манипулират -поробват и децата ни една шепа мерзавци като Гоце Първанов,А.Доган,Б.Борисов>>>>,Р.Петков,С.Станишев,Р.Овчаров,С.Сакскобурготски ,М.Велчев и др.Това са някои от медийните герои на 67 годишния "преход".Вижте добре ЗЛОТО образувано от външна служба,наречена КГБ .Ще кажете ,не ние сме пронатовски ориентирани ? Отворете си очите за да видите как това бе заложено от много отдавна.Що се отнася за двойните агенти,лицемерите,те просто имат 100 лица,като първия им враг е народа.Докато псевдопатриарси се крият на нестолични летища идващи от Истанбул,за да се срещнас с Борисов за лобиране,когато Ердоган смъмря същия този Борисов,когато Путин при посещенията си в България носи и личната си лимозина/радио зашумена и обезопасена от подслушване/ за срещите си с цъщия този Борисов,какво очаквате от agent "СТЪРШЕЛ,който ни е премиер" ???!!! Само един пример ще ви дам с УЖ ПОДСЛУШВАНЕТО на митническия му колега Танов,не е трудно да се досетите защо !!!! И изборите семанипулират по най-детският начин ,с МОЛИВ,внесен от Кремъл. А ние си мислим ,че медиите и агитациите,митингите,афишите и концертите са това ,коетоправят изборите,да ама не е точно така !!! Не правят ли същите лъжи и поповете изнасяйки ви някое друго представление,преди да отидете да си оставите стотинките на боядисаните подноси ,наречени "чудотворни" ?????????????????????
911

2011.09.26 | 21:54

4
Тъжното е, че колкото и да пишем, до където и да пишем, положението ще си е все същото. Проблемът не е в гладът, както пише Кристалина, не е и в наличието на политици от рода на цитираните от теб или на кукловодите в сянка. Проблемът е в качествата на народът ни. За съжаление заразата от мързел, алчност, лицемерие, склонност към предателство и т.н. до такава степен се е разпространила, че трудно вече можеш да намериш здрав и незаразен организъм, камо ли 1000 такива, нужни за оправянето и оздравяването на държавата. Всичко това не е от вчера, за съжаление не е и до изборите само! Бедата е, че в световен аспект НЯМА ИСТИНСКИ ПОЛИТИЦИ, които да не позволят заразата да се предава от държава на държава, от човек на човека! Гледайки на масите единствено като на електорат, от който зависи личното им благосъстояние Т.НАР. ПОЛИТИЦИ тласкат света и човечеството към катастрофа! СПРЕТЕ ЗАРАЗАТА НА БЕЗМОЗЪЧНОТО ВЪЗПРОИЗВОДСТВО НА НАСЕЛЕНИЕТО, ЗА ДА БЪДЕ СПРЯНА И ЗАРАЗАТА НА ........... КОМУНИЗМА! Безмозъчното възпроизводство на населениеот в едно с неграмотността, мързела и алчността са в основата на най-големия враг и най-голяма заплаха за човечеството - ЛЕВИТЕ "НАСТРОЕНИЯ" - желанието, "нуждата" за преразпределение на благата ...... които обаче ДРУГ Е СЪЗДАЛ!
Име

2011.09.24 | 16:21

3
по-голяма от тази цифра хора след '89 година напуснаха друга държава и без да е имало война.
kinesiotapebg.eu

2011.09.24 | 13:56

2
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини