Румен Овчаров: Кукловодите вече си подреждат пионките

  • 23 юли 2014 17:33

  • 3032
  • 5
Румен Овчаров: Кукловодите вече си подреждат пионките
© Булфото

Промяната в БСП започна, искаме – не искаме – първата крачка е направена. Това каза народният представител от БСП Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в по време на дискусия за бъдещето на партията, на която кандидатът за председател на Националния съвет на партията Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на представи своята платформа, съобщи „Фокус”.

Според Овчаров, освен очакваната смяна на лидера на партията, промяна се е усетила и в това, че всички опити на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на да откаже потенциалните кандидати не са успели.

Овчаров заяви, че кандидатурите за поста са вече над 10 и е станало изключително трудно да се приеме кой от тях е носителят на промяната, носителят на новото за БПС и кое е това ново. „Няма как Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно да бъде носител на промяната”, каза социалистът и заяви, че той е един от хората, заради които след първата година от мандата си БСП напусна властта.

„Не може да бъде носител на промяната една кандидатура, която е пряко създадена от икономическите зависимости на БСП, говоря за Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, не може да бъде носител на тази промяна, напротив, той е много лесна плячка”, заяви Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в.

По думите му изборът на конгреса на партията няма да бъде лесен защото „кукловодите” вече си подреждат „пионките”,така например Димитър Дъбов вече няма да е депутат от Шумен, защото там не го искат, но ще води листата в Пловдив – област.

Овчаров подчерта, е Димитър Дъбов и Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно са били другите двама освен Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, които пряко са участвали във формирането на правителството.

„Промяната не може да бъде направена от статуквото, не може да бъде заменена с подмяна или със замяна”, каза още Овчаров и заяви, че това е така, защото хората ще възприемат всичко друго като измама.

Последвайте канала на

3032 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.07.24 | 15:45

5
тоя трябваше отдавна да е в затвора

2014.07.24 | 15:45

4
v kaza laina cervena iabalka tarsiat

2014.07.24 | 00:04

3
Дъбето и Мико Пиандето в гьола ! Капут ! Така искат левите баби и дядовци .

2014.07.24 | 00:03

2
NA RUNALA KAHTA NOV POKRIV ha..ha..ha.. podrejdaite se do ATAKA mnogo vi sa grehovete

2014.07.24 | 00:03

1
Първанов постъпи много умно като се отърва навреме от тези боклуци.Ако БСП излезе от Коалиция за България ще загине като партия.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини