Георги Гергов влиза в битката за лидер на БСП

  • 16 юли 2014 17:48

  • 2132
  • 0
Георги Гергов влиза в битката за лидер на БСП
©

За това, което се случва в държавата, има много истини. Няма бедни, няма богати - крайно време е да се вземем в ръце. Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ областният лидер на БСП в Пловдив и известен бизнесмен Георги Гергов в коментар на случая с Корпоративна търговска банка.

Той бе категоричен, че е проверяван, няма участие в скандала с КТБ и може да "погледне всеки в очите". Не знам до къде е стигнала проверката, но няма яснота по случая, коментира бизнесменът.

Гергов каза, че се познава с Цветан Василев. Не мисля, че е чак такава маскара, каквато го изкарват, заяви социалистът.

По думите му вложителите в КТБ са се подвели по високите лихви, предлагани от банката. Отговорните институции трябва да вземат мерки, защото хората ще "изгорят", каза той.

Скандалът с КТБ, според Гергов е причинен от това, че институциите не са си свършили работата. Просто в България трябва да се прилагат законите, подчерта той.

Бизнесменът заяви, че последните няколко правителства имат отношение към скандала. Тази банка не е от вчера, припомни той.

Областният лидер на БСП също се включва в надпреварата за председател на партията. "Защо да не се пробвам, като съм лидер на втората най-голяма организация на партията в страната", попита риторично той.

Според него на БСП е необходима цялостна промяна. Гергов изрази мнение, че Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е трябвало да остане начело на партията до изборите. По думите му сега "всеки дърпа чергата към себе си", колкото и да се говори се обединение в левицата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2132 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини