Скандал! Кандидат за кмет обвини журналист от БТВ в корупция

  • 19 септември 2011 08:57

  • 6463
  • 4
Скандал! Кандидат за кмет обвини журналист от БТВ в корупция
©

Бурен скандал избухна по време на предаването Тази сутрин на БТВ. Екипът на сутрешния блок гостува в Бургас, за да представи кандидат-кметовете за морския град. Един от кандидатите е Георги Манев, който е председател на партия Средна европейска класа. Ще заведа дело срещу предаването Хрътките и БТВ за клевета, заяви Манев. Повод за решението на партийния лидер е издание на Хрътките, което показа как Средна европейска класа набира общински съветници с обява във вестник.

От партията поканиха журналистката Десислава Ризова на среща в офиса в Бургас, за да уточнят как тя може да бъде номинирана за общински съветник. Там са и обяснили, че сама трябва да финансира кампанията си и разкрили процедурата за дарение на партията. Направете си вътрешно разследване за купените журналисти, изригна Георги Манев, който в яда си дори обърка името на репортера и я нарече Денислава Ризова.

Това обаче предизвика бурната реакция на водещия Виктор Николаев, който поиска Манев да представи доказателства, че неговата колежка е взела пари, за да направи репортаж по темата. Лидерът на СЕК видимо се смути и се опита да избегне темата като заговори за проблемите на Бургас. Вдигнахте ми адреналина, сега ще включим Десислава Ризова, възмути се Николаев. Вас ви няма на политическата карта, изключително сте нагъл, кой може да поръча нещо срещу вас, заяви в ефир обвинената Десислава Ризова. Тя разкри, че партийният шеф и се обадил в петък вечер и казал, че много я харесва и ако не излъчи материала, ще я издигне за общински съветник. Вие сте поръчков журналист и ще се видим в съда, там ще го докажа със запис и свидетели, продължи да упорства Манев.

Последвайте канала на

Novini.bg
6463 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Georgi Nedelchve

2013.10.04 | 13:05

4
BTV sa nai-golemite bokluci
6996

2013.10.03 | 20:21

2
мисля че ти си най-голямия простак,и по-добре да не го показваш с изказванията си,ограничи ги.Всички знаят че телевизията е лидер в момента в България!...и никой до сега не знаеше че си простак,но сега разбраха ;-)

2013.10.03 | 20:21

3
Леле смех
XXL

2013.10.03 | 20:21

1
BTV, невероятно много свалиха качеството във всяко едно отношение! Явно в България не може да вирее сериозна медия, а с тия турски сериали и пълнежи, направо се закопават живи... падение!

Добави коментар

Водещи новини