Най-добрите шеги на пилотите в самолета

  • 25 юни 2014 19:19

  • 2736
  • 2
Най-добрите шеги на пилотите в самолета
©

За екипажа на въздушните лайнери от гражданската авиация, дългите полети са не по-малко скучни и уморителни, отколкото за пътниците. И докато пасажерите в салона убиват дългите часове на полета, четейки вестници, отдавайки се на чревоугодничество или мирен сън, пилотите търсят свой начин да се развлекат.

Някои успяват, при това разсмивайки или докарвайки до ужас всички на борда. 

Алтернативно кацане

Любимата шега на пилотите от всички националности: обикновено никой, освен пилотите, не може да знае къде точно се намира самолетът. Някои пилоти се развличат, обявявайки пред пасажерите точка, напълно различна от маршрута на полета. Така например пътниците на полет от Ню Йорк за Кливланд, който закъсняваше и вече бе предизвикал гнева им, с ужас чуха, че са пристигнали в Толедо, Испания.

Пилот в тоалетната

Какво според вас правят пилотите, когато по време на полет трябва да отидат в тоалетната? Пилот от Шотландия изненада пътниците с отговора. По време на полета, той излязъл от кабината, държейки в ръцете си две връвчици, които тържествено връчил на пасажерите на първата седалка и ги помолил да управляват самолета с тях, докато се върне. След като се върнал, той отново „взел управлението“ в свои ръце и се прибрал в кабината.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2736 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Az

2014.06.26 | 15:25

2
Да... Големи шегаджии тези пилоти... Наскоро на един самолет пилота му явно е имал запек... Та още не могат да ги открият Китайците и Корейците.

2014.06.26 | 15:25

1
На мен лично много ми харесва оная шега на Ал Кайда от 11 септември 2001 на пилотите от цигански произход!

Добави коментар

Водещи новини