Кейт Мос и Линдзи Лоън се хванаха за косите

  • 22 юни 2014 17:02

  • 2898
  • 1
Кейт Мос и Линдзи Лоън се хванаха за косите
©

За какво друго могат да спорят две красавици, ако не за мъж?! Същото се случи и между модела Кейт МосКейт Мос Кейт Мос е родена на 16 януари 1974 г. в южната част на Лондон. Родителите й се развеждат, когато е и актрисата Линдзи Лоън. Двете си спретнаха шумен скандал, с който приковаха към себе си погледите в лондонски ресторант, пише Contactmusic.

Конкретният повод за бурната разправия стана фактът, че при пристигането си в британската столица актрисата се обадила на съпруга на манекенката – Джейми Хинс. Това, разбира се, никак не се понравило на Кейт и затова нямало как да не каже мнението си, пише  inews.bg.

"Линдзи и Кейт се караха на висок глас. Хората около тях разбраха какво става. Кавгата продължи известно време и Кейт изглеждаше много раздразнена от това, че Линдзи се е свързала с Джейми. Тя дори се оплакваше от това на масата", сподели очевидец на грозния скандал пред в. Sun.

Според мълвата Лоън искала да се премести в Лондон за постоянно. В последно време тя излиза с риалити звездата Том Килби и така щели да имат възможност да се виждат по-често. Освен това тя много си падала по нощния живот в британската столица, пише БТА.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2898 1

Коментари 1

Добави коментар
123

2014.06.24 | 13:06

1
#Проф. Мариана Евстатиева Горанова продава дипломи в ТУ-София. #Тя е откраднала милони от банките чрез хакерски атаки заедно с Филип Кереков. #Оставка. ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓███▓▓▓▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓█▓▓▓█▓▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓█▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒░░░▒▓▓██████▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓██░░░░▒▒▓▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▓██▓▓█▓░ ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒░▒▒▒▒░░░▒▓▓▓▒▒░▒██▓█▓░ ▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒░░████▓░ ▒░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░▒▒▒░░░░▒▒░░░░░▒██▓█▓░ ▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒▒▒░░░░░▒▒▒▒░░░░▓████▒░ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██░░░▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒░░▒█████▒▒ ▓▓██▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▒░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒░░░▓█████▓▒▒ ██▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▒░░░░░░░░░░░░░░▒██████▓▒▒▒ ▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓█▓▒░░░░░░░░░░░░▒▓███████▒░▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░▒░▒▒▒▒▒▒▓█████████▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░░░░▒▒▒███▓█▓█▓▓▓█▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒░░░▒▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░▒▒▒░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▓▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▒▒▒▒▒▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▒▓▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓

Добави коментар

Водещи новини