Борисов: Няма да сменям Лечков

  • 14 септември 2011 09:47

  • 2328
  • 8
Борисов: Няма да сменям Лечков
© Булфото

Преди месец и половина Плевнелиев, Дончев, Лили Павлова, четирима-петима министри и заместник-министри дойдоха при мен и ме информираха, че проблемът в Сливен си стои, каза министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във връзка със сигнали за злоупотреби от страна на кмета на Сливен Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа..

Лично се разпоредих, за да не носят те никаква отговорност, да бъдат спрени парите и да не бъдат плащани и от бюджета, докато не се изясни цялата ситуация в Сливен, посочи Борисов.

„Това е разликата между нас и предишното правителство. Ако те бяха постъпили така с Батко и Братко, когато им дадоха сигнал, нямаше да спрат след това всички пари по съответните проекти. Преди два дни лично говорих с Реналдо – ЕК приветства това наше решение, че не чакаме да ни се казва, а сами сме си спрели проект, който тепърва ще го оценяват дали е добър или не”, каза премиерът. „Проектът е спрян, възложил съм проверка, включително и прокуратурата се занимава, така че нека си вършат работата”, посочи Борисов. Той обясни, че няма да сменя Лечков, който е кандидат за кмет от ГЕРБ, докато не се докаже дали има злоупотреби.

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г присъства на предсрочния пуск в експлоатация на пътна връзка на пътен възел „Младост” и част от реконструираното и разширено трасе на Софийски околовръстен път – Южна дъга.

Последвайте канала на

2328 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Гого

2011.09.22 | 20:04

8
Най добре и двамата да си идете
Сливналия

2011.09.22 | 20:04

7
Най-добре Лечков да си иде първи, а после ще видим.
sliven

2011.09.22 | 20:04

6
Moje bi g-n Borisov tuk bi trqbvalo da spazi predizbornoto si obeshtanie....da zapochne sas svoite korumpirani i nekadarni opravnici..! Za da imate shans otnovo v Sliven, bi tqbvalo chas po skoro da otstranite tozi moje bi futbolist...no ne i neshto poveche....v nikakav sluchai mqstoto mu ne sred upravlqvashti figuri na partiq GERB...! Jalko za Sliven, i tejkomu za v badeshte ako tozi negramoten futbolist ostane na posta GRADONACHALNIK...!
p

2011.09.22 | 20:04

5
Страта песен на нов глас, дръжте го още този мошеник Лечков, после се чудите защо рейтингът ви пада. Нормално всеки здравомислещ индивид би отсранил гнилостните бактерии от тялото си, но не и Главата
sdgsdgsdggsd

2011.09.22 | 20:04

4
Който има картинки от дъвки турбо от номер 1 до 50( само тях!) и ги дава да пише на скайп : red.master.ff3 . Ще му платя.П.С. нека да ги намери и да им направи снимки, че тогава да ми пише на скайп. Като ми пише искам да се уговорим на мига, а не да го отлагаме по друго време. Това е.

2011.09.22 | 20:04

3
Заради Лечков Герб ще загуби изборите в Сливен!!!
БАБАИТ

2011.09.22 | 20:04

2
ТИ НЕДЕЙ ГО СМЕНЯ,ГЛАВОЧ ТАКЪВ! ХОРАТА ЩЕ ВИ СМЕНЯТ И ДВАМАТА, А ПОСЛЕ КОЙ В КОЙ ЗАТВОР ЩЕ ЛЕЖИ -ЩЕ ВИДИМ!
Tool Боксеур

2011.09.22 | 20:04

1
Та по повод присъдата на Ямболския окръжен съд шампингото Боко отсече, че "...съдът трябва да докаже вината на Лечков...". Длъжност ми е по този повод да изкажа най-искрените си съболезнования на боко Тиквата във връзка с неговата липсваща обща, гражданска и политическа култура, а може би и поради вероятно нефелното му ментално състояние. Та така! Първо - Боко, съдът (па бил той и добре известният български корумпиран такъв) не дължи никому да доказва НИЩО! Това си го набий добре в кратуната, ако можеш! Второ - по дадено дело съдът излиза с решение, определение или присъда, в зависимост от характера на делото (гражданско, наказателно от общ или частен характер и т.н.). ТРЕТО- Задължение на прокуратурата да докаже вината на подсъдимия, а на защитата - да формулира тези и да представя доказателства в защита на невиноността на подсъдимия! В този смисил ми стана тъжно като прочетох поредният мисовен бъбрек на нашия "лидер" Боко Тиквата. Поради това и му давам на пълно безплатно тойзи урок по обща гражданска култура. Обаче, Боко, да знаеш, че това СЪВСЕМ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО за да бъдеш премиер и политик дори в РБ. Напъните ти да заместиш политиката с тонове асфалт и чакъл биха били смехотворни, ако не бяха пак на гърба на Българския Данъкоплатец и Гласоподавател! Боко изкарай си пръста от носа и се огледай! На какво приличаш в очите на мислещите хора ти и твоите пишман последователи от ГРОБ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини