ДПС: Симеон Дянков шмекерува със здравните вноски

  • 09 септември 2011 11:46

  • 1244
  • 2
ДПС: Симеон Дянков шмекерува със здравните вноски
©

Вицепремиерът Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи шмекерува на дребно с обещания да се дадат някой друг лев за трансплантирани и Фонда за лечение на деца в чужбина. Това заяви Нигяр Джафер от ДПС по време на разискванията в парламента за прехвърлените 1,4 млрд. лв. от здравни вноски.

Прехвърлянето на резерва на НЗОК събиран при предишни управления беше продиктувано от вашата безпомощност да съберете вашите приходи, обърна се депутатката на Доган към Дянков. С национализацията на резерва на НЗОК демотивирате българските граждани да се осигуряват. Какво правим с тези хора, които се осигуряват редовно, попита Джафер. Другият проблем според ДПС е фалита на болниците. В момента банкрут са обявили 10 лечебни заведения, а предстои нова вълна от фалити, предупредиха от ДПС.

Последвайте канала на

Novini.bg
1244 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.09.09 | 12:34

1
Само за правата си се борите а ние българите,които всички по върховете на ДПС обрахте с комисионни и с налагане на обръчи от мафиотски офшорки, кога ще чуем че и ние че имаме права в собствената си родина за чийто просперитет бленуваме.............
Петрова

2011.09.09 | 19:06

2
Тук става въпрос за здравните осигуровси на всички български граждани, които плащат такива. Но на вас ви прави впечатление, че е казано от депутат на ДПС. Но мен сериозно ме притеснява това, че тези пари се похарчиха за нещо различно от предназначението им. И се похарчиха не като заем, което беше по-нормално. Все пак ние сме най-болната нация.

Добави коментар

Водещи новини