Границите ни са отворени

  • 07 септември 2011 21:17

  • 820
  • 1
Границите ни са отворени
© Булфото

България е готова да приеме разполагане на представители на другите европейски страни по сухопътните си граници, както и внезапни проверки на качеството на граничния контрол.

Това съобщи министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в Брюксел, като обясни, че намирането на компромис за влизането ни в Шенген, налага да дадем допълнителни гаранции, че емиграционния натиск към Европа няма да се усили, предаде БНР.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заяви, че България е отворена за такъв вариант и ние сме го изразили като позиция и към френския министър. Това също ще бъде изразено като позиция и към Холандия.

Ние работим съвместно по много операции, които са свързани с „Фронтекс”. Той каза още, че България миналата година е участвала активно по линия на „Фронтекс”. Имаше служители, които работеха и подпомагаха общите усилия за опазване на външната граница на ЕС.

Последвайте канала на

820 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.09.08 | 14:40

1
Еми логично - продадохте държавата ни, сега купувачите слагат охрана на новия си имот, наречен България.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини