Най-добрите смартфони за работа

  • 25 април 2014 12:22

  • 1969
  • 1
Най-добрите смартфони за работа
©

Потребителите на смартфони стават все по-взискателни при избора си на устройства предвид на морето от предложения на пазара и ожесточената конкуренция между водещите световни производители. С пълна сила важи това при избора на смартфон, който ще бъде използван предимно за работа.

Водещи критерии в този случай са надеждността, мощността, издръжливостта на батерията и корпоративният менидмънт, като в много по-малка степен потребителите са взискателни към цената.

Ето кои са най-добрите смартфони за работа и техните предимства, според изданието Indipendent.ie.

1. Samsung Galaxy Note

3 Това се сочи, като най-дория бизнес смартфон. Разбира се, не всички обичат големите екрани, но за тези, които ги предпочитат, едва ли има по-добро устройство, което да ги подпомага в ежедневните им работни дейности. Основните предимства на телефона са размерът на екрана и неговото качество, както и издръжливостта на батерията. Това го прави изключително удобен при дълги пътувания. Освен предимство, големият екран се сочи и като основен недостатък. Цена на смартфона – 859.90 лева с тарифен план от водещия мобилен оператор у нас Цена свободна продажба – 1 399.99 лева

Прочети ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1969 1

Коментари 1

Добави коментар

2015.03.11 | 08:17

1
830лв. е чисто нов с 24м гаранция, за 1 399.99лв ще взема два :D

Добави коментар

Водещи новини