Росен Плевнелиев: Не мисля за пари и слава

  • 05 септември 2011 08:31

  • 3042
  • 12
Росен Плевнелиев: Не мисля за пари и слава
© Булфото

Аз имах разговор с премиера преди два месеца в колата по онзи, другия, счупения път към Перник, не по магистрала "Люлин" за това, че държавата има нужда от друг тип политици - алтернативни, каза Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, министър на регионалното развитие и благоустройството в сутрешния блок на БТВ.

"Премиерът беше ясен, че всичко, което е започнато трябва да бъде довършено и в този разговори имаше много варианти за мен -премиер, кмет, вицепремиер".

В крайна сметка е важно това, че ние с Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще продължим да правим това, което досега сме правили - ние сме подготвени, уточни Плевнелиев.

Партия ГЕРБ има силен лидер и важното за нея е, че взема решенията много бързо.

Росен Плевнеиев беше категоричен, че няма да стане член на ГЕРБ, но за него това е партията, която модернизира България

Моите деца трябва да продължат да тичат по тревата и не искам те да бъдат обградени с бодигардове, каза още кандидатът за президент на ГЕРБ.

Съпругата ми ми гласува доверие досега, тя ми роди три деца и се надявам да износи и кандидат-президентската кампания

Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще спази закона и правилата за подаване на оставка, а при мен е важно да подам оставка, защото моето министерство гони срокове и веднага трябва да ми бъде намерен веднага заместник.

Аз свърших много по обекти, които тепърва ще се откриват, но аз съм екипен човек и действията на моите екипи ще продължат и без мен.

Президентската институция, според кандидат-президента на ГЕРБ, трябва да задава посоката, да задава консенсус, да има визия.

Българите не трябва винаги да рестартират на всеки четири години, президентът е гарант, че ще има последователност в действията и мога да кажа, че не три, а седем магистрали ще бъдат факт, допълни строителният министър.

Ще има предизборни диспути, но те ще станат факт, защото българските граждани го заслужават, добави Роен Плевнелиев.

Аз нямам какво да крия, категоричен беше строителния министър и уточни, че подава дори данъчни декларации в Германия, Той е собственик на пет къщи, които са обявени прозрачно - 3 в София, една в Черноморец и една в Гърция, каза още строителния министър.

Моята предизборна кампания ще бъде да пазя семейството си от прожекторите и медиите, искам моите деца да станат обикновени, добри хора, допълни министър Плевнелиев.

"Аз съм един политик, който вярва, че не с компромати и плюене, а с ценности ще дадем заявка за нещо стойностно".

Той каза още, че вярва в смисъла на човешкия живот и в смисъла на светлото бъдеще и затова е приел да стане кандидат за президент на Република България.

Категоричен беше, че каквото й да прави за него е важно да спи спокойно, но е бил лош, когато са го лъгали й са му подменяли ценностите.

Много съм благодарен на партия ГЕРБ за подхода - винаги аргументите на масата, всичко на масата и съм се опитвал много пъти на премиера да имаш волята и желанието - всичко да се случва от днес за утре, но има срокове, които се спазват и аз много пъти съм казвал на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г "Не", обясни Ропсен Плевнелиев.

Германските паркинги са много уютни и доста време съм спал с тях, пошегува се министърът на регионалното развитие и благоустройството.

Разказа как е изтеглил от 12 хиляди марки, които са изчезнали за една нощ, защото е трябвало да плати на работниците и му се е налагало да спи по паркинги.

Заяви категорично, че българите могат, както той е успял - построил е домът на канцлера Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното не мисли за пари и за слава, а за това как да остане нормален, обикновен човек.

Успешният президент за него е този, който всеки ден постига малки победи, а не грандиозни неща.

"Не ме е страх от опонентите ми в кандидат-президентската надпревара",  категоричен беше Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, но като основен опонент посочи кандидатът на БСП - Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Кандидатът за президент на ГЕРБ каза още, че винаги е отворен за диспут с другите кандидати за президенти, а за неговият пост на министър на регионалното развитие и благоустройството каза, че ще има приемственост

Последвайте канала на

3042 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
kiro

2014.02.28 | 12:15

12
e pari ima6 za slava ne znam
БЪЛГАРАН

2014.02.28 | 12:15

11
Честен - в УШИТЕ.

2014.01.23 | 02:03

10
Честен изглежда човека, дано успее и като Президент, честността си да съхрани. Ще гласуваме за него, дано Бог ни благослови!
много сме лъгани за да повярваме ей така

2014.01.23 | 02:03

9
Не мога да разбера,защо българина научава цялата истина за финансовия успех на много от политиците в България ,едва като заемат отговорните постове.Преди това ни се разказват български народни приказки за големия ум на келеша станал царски зет.

2014.01.23 | 02:03

8
Какво се чудиш - това е мурафет, останал от Ленин и се употребяваше успешно от нашите папагали - комунистите. Връзваше се народа та им вярваше.
evgeni

2014.01.23 | 02:03

7
Просто си в медийна еуфория-делириум Росене и послъгваш !!!
s

2014.01.23 | 02:02

6
ти ли си прогресивния политик бе мензис - лъжец и крадец комунистическо зомби
СТАЛИН

2014.01.23 | 02:02

5
дами и господа другари и другарки да ви е честит новия президент на републиката на работниците росен плевнелиев

2014.01.23 | 02:02

4
Ама тоя все повече си вярва на приказките. Повече от 50% от избирателите са максимално заблудени и манипулирани.Затова той ще е президент.Цялата нация е толкова тъпа, че не може да разбере какво става.
kinesiotapebg.eu

2011.09.06 | 17:09

3
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
Az

2011.09.06 | 17:08

2
i e mnogo iskren, zashtoto si gi ima v izobilie!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини