-
20 април 2014 14:53
- 4512
- 1
От рано сутринта в Хасково традиционните за празника агнета се върят на шиш. За да се изпече близо 25-килограмовото агне са необходими поне 5 часа.
На село Вълче Поле обаче предпочитат агнешкото да приготвят на пещ. Месото се овкусява със сол, черен и червен пипер, като се добавя и джоджен, толкова разкриха местните майстори, цитирани от Булфото.
Великденското агне се пече във фурната близо 4 часа.
Галерия от снимки вижте ТУК
Последвайте канала на
Свързани новини
Сираков: Темата в Левски сега е "надграждане" - ще се опитаме да намерим най-добрия треньор
Томаш със силни думи, отправи призив да се помогне на детето на Мартин Дечев
Годината на Локомотив (Пловдив) - обзорът на Sportal.bg
Гуардиола: Трябват ни резултати възможно най-бързо
Ботев се разплати с треньорите в ДЮШ, но не и с представителния отбор
Божидар Искренов написа книга, "Без обувки" разказва неговата история
Коментари 1
ДобавиДобави коментар
Водещи новини
БПЦ: Празникът на Христовото Рождество е празник на светлината и новата надежда
24 декември 202416:23
Васил Терзиев: Пожелавам на всички спокойни и радостни празнични дни с любимите ви хора
24 декември 202417:51
Проф. Биолчев: Трябва да съхраниш детето в себе си
24 декември 202418:08
Пастрокът на изчезналия Ники от Конаре не дава кучето му, след като майка му отказа да гледа животното
24 декември 202417:00
Кола блъсна патрулка в Пловдив, полицай пострада
24 декември 202418:22
Оранжев код за значителни валежи от сняг и дъжд е обявен за утре в девет области
24 декември 202417:31
Володимир Зеленски: Руските сили са отвлекли 48 деца от сиропиталище, оттегляйки се от Херсон
24 декември 202416:01
Турция коригира броя на жертвите на взрива в Балъкесир тази сутрин.Те са 11
24 декември 202417:25
Легендарен наркобарон бе освободен от затвор в САЩ и се върна в Колумбия
24 декември 202416:49
2014.04.21 | 10:56