Спипаха руска шпионка в Украйна (снимка)

  • 10 април 2014 07:16

  • 2998
  • 3
Спипаха руска шпионка в Украйна (снимка)
© Getty Images/Guliver

Полицията в Украйна е арестувала в южната част на страната рускиня шпионка. Тя е била пратена от руските тайни служби „на мисия да дестабилизира ситуацията“. В момента на залавянето си Коледа е била въоръжена с пистолет, пригоден за стрелба с бойни патрони, и е носила писмени инструкции за обучение на групи за саботаж.

23-годишната Мария признава, че е ранила няколко души с огнестрелно оръжие на сблъсъците пред правителствените сгради в южния град Миколайв в понеделник.

Шпионката докладвала на своя руски „началник шпионин“, че нейните бойци имат "неограничени запаси" от самоделни взривни вещества. Тя е изпратила отряд от 14 души саботьори в Донецк, където прокремълски демонстранти превзеха правителствените сгради през почивните дни и обявиха независимост.

Руският сайт slon.ru твърди, че тя е членувала в радикалните организации Other Russia и Avant Garde of Red Yоuth, като след това се е присъединила към групата Young Russia. В своята интернет страница шпионката е написала, че е завършила университет в Москва през 2013 г. със специалност политика на половете и младежко право.

Последната й публикация е насочена към проруските протестиращи и гласи "Не се отчайвайте. Всичко предстои".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2998 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
наблюдател

2014.04.12 | 19:28

3
Вижте какво се случва с руските жени които не получават редовен секс,хващат оръжието и започват да вършат глупости.
KUR ZA TODOR JIVKOV

2014.04.12 | 19:28

2
ДА И ЗАВРЪТ ЕДНА ГРАНАТА В PUTKATA
ss

2014.04.12 | 19:27

1
Добре дошли в Европа братя Украинци да ви е честита СВОБОДАТА . Сега се почва Руснаците ви вдигнаха газта вдигна ви се акциза на горивата на цигарите вдигна ви се тока и още знайни и незнайни неща . Но спокойно това е цената на свободата която е сурова но справедлива за някои не за вас обикновените хора. Политиците ви са богати като нашите и не се интересуват от обикновените хора ще се интересуват само по изборите както е при нас . Ние този филм го играем вече 20 години .

Добави коментар

Водещи новини