Общинарите от БСП в Перник скочиха на Росица Янакиева

  • 02 април 2014 14:09

  • 1415
  • 0
Общинарите от БСП в Перник скочиха на Росица Янакиева
©

Съветниците от БСП вече няма да подкрепят безрезервно пернишкия кмет Росица Янакиева, обяви областният лидер на партията Ненко Темелков, цитиран от БТА.

Тя ще получава техните гласове само в случаите, които предложенията й по преценка на БСП са в полза на гражданите на Перник. Социалистите в общинския съвет ще възразят срещу подготвяното въвеждане на синя зона в града. Първият неуспешен опит показва, че при налагане на подобно ограничение колите влизат в градинките, а платените места остават празни, мотивира позицията си Темелков. Според него е необходимо да се въведе ред при паркирането на автомобили и да бъдат направени повече паркинги. Перничани са бедни, не трябва да бъдат обременявани с допълнителни такси, смята областният лидер на БСП.

Групата на "Коалиция за България" настоява планираната сеч в местната планина Голо бърдо да бъде намалена от 6 000 куб.м на 2 000 куб.м, съобщи още Темелков. Социалистите са внесли предложение в общинския съвет на утрешната извънредна сесия да бъде изслушан управителят на предприятие "Общински горски фонд" Любомир Минев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1415 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини