Найджъл Фараж: Владимир Путин е любимият ми лидер

  • 31 март 2014 15:03

  • 2080
  • 3
Найджъл Фараж: Владимир Путин е любимият ми лидер
©

"Руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 е любимият ми световен лидер", каза лидерът на Британската партия за независимост (БПН) Найджъл Фараж, предаде Скайнюз.

Политикът, който се бори за излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз, даде характеристики на няколко британски и европейски лидери преди известно мъжко списание. Фараж заяви, че руският държавен глава е неговият фаворит. Британецът посочи, че позицията на Москва по отношение на сирийската криза е брилянтна. Той обаче подчерта: Харесвам начина на работа на Путин, но не и политиката му и личните му качества.

Фараж също така даде характеристики за премиера на страната си Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г.. Според лидера на БНП британският министър-председател е добър човек, но не е постоянен. За лидера на опозиционната Лейбъристка партия Фараж - Ед Милибанд заяви: Той е готин пич, но е малко затворен.

Водачът на БНП не бе много дружелюбен към германския канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се. Тя е невероятно студена. Знам че е грубо, но каквото и да мислите за нейния имидж в обществото като човек тя е доста лоша.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2080 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.04.06 | 09:15

3
Кривото огледало на българските медии - Сделано в Россий!

2014.04.06 | 09:15

2
Попитали радио Ереван как се получават рейтингите на Путин с три четвърти одобрение. От радиото обяснили: „Много просто, с представително допитване. Въпросът „Одобрявате ли Путин?“ се задава първо на самия Путин, после на Башар Асад в Дамаск и после на Ким Чен Ун в Пхенян. Едната четвърт неодобрение се получава, когато след това зададат същия въпрос на когото и да било друг.“

2014.04.05 | 18:42

1
Нормално обонго ли да му е?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини