Георги Гергов нацелува ДПС депутатка за Байрама

  • 31 август 2011 06:53

  • 2141
  • 3
Георги Гергов нацелува ДПС депутатка за Байрама
©

Огромен букет от рози и няколко сърдечни целувки получи депутатката Петя Раева от областния лидер на БСП Георги Гергов за мюсюлманския празник Шекер Байрам, съобщава "24 часа".

Раева, която е шеф на предизборния щаб на ДПС, се изчерви до ушите от кавалерския жест.

В отговор Асен Методиев от ДПС върна жеста на бизнесмена и му връчи броеница, с която да си възстановява душевния баланс в започващата предизборна битка.

След това поканиха Гергов на масата и той с охота хапна баклава и кадаиф. Заедно с него поздравления на ДПС поднесоха градската председателка Атанаска Тенева и заместникът й Тодор Петков, както и шефът на болница "Св. Мина" доц. Георги Йорданов. С малко закъснение запъхтян на партито влетя и кандидатът на червените за кмет Георги Търновалийски. Представители на други политически сили не се появиха.

Лидерите на ДПС бяха устроили пищно парти за Байрама пред Виенската сладкарница и бяха преградили половината Главна отпред. На масите бяха подредили традиционните турски лакомства - баклавички, кадаифи, ашуре, саралии.

Петя Раева посрещаше гостите, облечена в елегантен бял костюм. Тя обеща през септември да съобщи кандидата за кмет, както и имената в листата за съветници.

Ще удовлетворим желанието на Николай Караиванов (бивш лидер на СДС) да бъде на последното 51-во място, каза тя. След това добави, че бившият лидер Гюрсел Алиев изобщо няма да бъде включен в нея, защото нямал желание. След това отбеляза, че има активисти от други партии, които имат желание да влязат в редиците на ДПС. Ще ги обявим, когато приключим разговорите с тях, обеща депутатката.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2141 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
–N-

2011.09.01 | 10:57

3
Да им целува резаните членонове!!!! Червен мръсен боклук. Заради вас червени боклуци България е на този хал,защото си продадохте Родината за смешни интереси и стотинки. Продадохте народа на хората,който са се гаврили и избивали години наред. Мръсни комунисти целувайте си рязаните пишки и им се гъзете колкото искате. Народа вече изцяло разбра какви проститутки сте и сте готови на всичко за жълти стотинки. За това ще ви покаже това на тези избори(и за напред) ще ви покаже това което целувате с охота. Да са живи и здрави Бойко,Цветанов и всички читави хора от правителството и да се чистят от боклуците ,който искат да ги провалят и да се стягат и да управлява още по добре за напред!!! ГЕРБ с вас сме,защото всичко друго за жалост е помия!!! УСПЕХ!!!

2011.09.01 | 10:56

2
Не се кахъри, на тоя и душата му е пропита от свиня, така че само ги е осквернил с присъствието си.
ПИТАЩ

2011.09.01 | 10:56

1
Няма ли кои да вкара в затвора Гергов - тоя мазен крадец?

Добави коментар

Водещи новини