К'ви са тия депутати бе, нужен им е психотест, обяви проф. Вучков

  • 21 март 2014 17:56

  • 3927
  • 14
К'ви са тия депутати бе, нужен им е психотест, обяви проф. Вучков
©

„Каква е тая лакомия на тия хрантутници? Прости и ограничени политици!“. Така постави началото на анализа си за психологическото здраве у нас проф. Юлиан Вучков в ефира на предаването „Дневен ред“ по ТВ7.

„Да имат собствени шофьори - това е просто безобразие“, отсече той.

„Постепенно искат да превръщат болниците в търговски предприятия. Можеш ли да ги караш тези хора които си броят стотинките, да плащат. Дава ли си сметка Андреева (здравният министър Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския, б.р.), че при сложни заболявания скъпите лекарства лекуват, а не евтините. Трябва да разсъждава тая госпожа, когато говори. Тя е слаб министър. Човърка един частен случай и не може да извлече проблемите от него. Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, беше добра финансистка, ама и тя не разбираше от здравеопазване“, продължи с менталния анализ професорът.

„В България ограничени, консервативни хора, простаци, много обичат да изкарват луд, психопат и нередовен нестандартно мислещия човек. Врящите и кипящите, огнените хора, са тези които дърпат държавата напред. Ние сега се управляваме от осреднели политици. Безлични. Безличие като мислене, но иначе с огромно самочувствие. Заради този преход много хора оставиха душевното си равновесие“, подчерта с болка Вучков.

„Политическата класа цъфти от самодоволството си. Нужен им е психотест и тест за грамотност“, на мнение е телевизионерът.

Вучков определи масата политици като хора с мания за величие, бездушни и обхванати от мисълта за власт. „Бойко - той е малко по-достъпен за широката аудитория, по-забавен е, ма много свирепи другите бе, ма те плашат хората направо, ма то страшна работа. Като говорят, те се червят като червени раци за сервиране в ресторанта“, недоумява Юлиан Вучков.

„Кви са тия депутати бе, те влизат без никакви изисквания“, недоумява още Вучков.

„Тия ДПС-ари, като изключим Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, който е като застаряваща оперна примадона, но другите нито български, нито турски говорят. Те говорят осакатен турски“, продължи с нападките към политиците проф. Юлиан Вучков, този път провокиран от желанието на ДПС да се агитира на турски език.

„ЦИК на партийни квоти - това е потресаващо, това е фашизъм. В ЦИК не бива да има никакви представители на партии, трябва да има напълно неутрални хора, предимно професори с икономическо образование“, продължи професорът.

По отношение на медиите той заключи: „Медийният фронт е на дъното. Водещите са само задавачи на въпроси, не смеят да си кажат мнението. Медиите трябва да воюват с властта. Никаква 4-та власт не са нашите медии. Те са прислужници на политическата класа“.

Относно Украйна професорът посъветва да се внимава с Русия. „ За къде сме, Европо, без суровините на Русия?“, запита професорът „ЕС много се окапа. Меркел първо се облича като плашило, прилича на продавачка, която продава картофи на Женския пазар“, заключи с анализа си проф. Юлиан Вучков.

Последвайте канала на

3927 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2014.05.30 | 18:34

14
Попитали радио Ереван имат ли бъдеще комунистите. От радиото отговорили: „Миналото им ни е достатъчно.“

2014.03.29 | 09:37

4
Вучков, ходиш от телевизия в телевизия и говориш едни и същи неща, като не даваш на водещите и едно изречение да кажат, без да ги прекъснеш. И точно ти се червиш като рак.
ATANASOV

2014.05.30 | 18:34

13
PROFESORA IMA KAKVO DA KAJE I GO KAZVA ,NO KAKTO SE KAZVA KOI RAZBRAL, RAZBRAL NO TI MOMKO NA SI OT RAZBIRACHITE.

2014.05.30 | 18:34

12
Къв професор може да бъде тоз индивид,та е тръгнал да дава акъл на другите,примерно той може би говори идеално турски,за да казва,че депутатите не може ли да говорят идеално турски?!
Марин

2014.05.30 | 18:32

7
Професорът не дава акъл, а прави констатации, които,за съжаление, са верни. Както е верно и това,че турскоговорящите в България,които са български граждани,не само не владеят български език, но и турски.

2014.05.30 | 18:34

11
Прав е професора,какви са тия квоти на партиите,че се изпокараха МАЯ И ЦАЧЕВА.Докога ще ги слушаме да се надвикват.Има и добри политици,но повечето са послушници за гласуване.Вучков винаги е бил критичен към всички,не го гледайте,че повишава тон.Колко като него си позволяват яростна критика,жалко ,че го вземат на подбив.

2014.03.29 | 09:37

5
"Profesora",otnovo se o*ra ma6tabno,hahaha,skysah se ot smiah!
P.R.

2014.05.30 | 18:33

10
Професора не се е осрал; Той имаше в предвид такива дрисльовци като теб, дето са неграмотни и прости. Продажници!
цветан каменов

2014.05.30 | 18:33

9
Прав е винаги във всичко
hiks

2014.05.30 | 18:33

8
da toi e za psiho test

2014.03.29 | 09:37

6
БРАВО НА ПРОФЕСОРА.
NBB

2014.03.29 | 09:36

3
Браво .За този мога да гласувам с две ръце за министър председател.Само такива като него може да управят България.
вальо

2014.03.29 | 09:35

2
За много неща е прав Вучков,но за депутатите кой ни е винивен?Русия ли,та нали НИЕ си ги избираме,защо тогава спим,а сега много знаем!!!

Добави коментар

Водещи новини