Бионсе съобщи официално, че очаква бебе

  • 29 август 2011 07:25

  • 1427
  • 0
Бионсе съобщи официално, че очаква бебе
©

Бионсе засенчи тази нощ всички изпълнители на връчването на наградите на MTV за най-добри музикални видеоклипове дори преди шоуто да започне, обявявайки, че със съпруга си Джей Зи очакват бебе, предаде Асошиейтед прес.

Суперзвездата, която скоро ще навърши 30 години, се появи на червения килим облечена в свободна червена рокля, като демонстрира издутия си корем. Бионсе и Джей Зи са женени от три години.

Бионсе се състезава за наградата най-добро женско видео с клипа "Run the World (Girls)".

Лейди Гага откри шоуто в "Нокиа Сентър" в Лос Анджелис, облечена като своето мъжко алтер его във видеото "You and I". Тя
изпълни версия на песента, подкрепена от група танцьори и легендарния рок китарист Брайън Мей от "Куин". Лейди Гага танцува върху пианото, пуши на сцената и дори разпръсна бира от бутилка във въздуха. Номерата й бяха посрещнати както винаги възторжено от публиката.

Първият победител на вечерта стана Бритни Спиърс, която получи наградата за най-добро поп видео за "Till the World Ends".

Сред рокерите бе отличен квартетът "Фу Файтърс" за композицията "Walk".

За най-добра сред изпълнителите на хип-хоп бе призната червенокожата Ники Минаж за "Super Bass".

Първата и без съмнение не единствена награда за вечерта бе връчена и на попзвездата Кети Пери, която има най-много номинации - 9, и е любимка на зрителите.

Тази година шоуто няма постоянен водещ. Артистите изпълняват неговите функции.

След като приключи връчването на наградите, се очаква специална програма в памет на британската певица Еми Уайнхаус, починала на 23 юли в Лондон на 27 години.

Последвайте канала на

БТА
1427 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини