Хастара свил джипа на Мирослав Найденов

  • 06 февруари 2014 06:55

  • 4372
  • 4
Хастара свил джипа на Мирослав Найденов
©

Топ крадецът на автомобили Асен Колев - Хастара е свил вископроходим джип "Тойота", използван от партия БАСТА. Това призна моторът на политическата сила, образувана от "люспи" на ГЕРБ, Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, пише "Всеки ден".

"Не знам откъде ви е информацията, но е истина. Само че колата не е моя, а на един човек от Управителния съвет на БАСТА, чието име ще спестя", обясни бившият земеделски министър. "Аз самият нямам джип, освен това ми е забранено да управлявам сам, защото съм под специален режим на охрана като свидетел номер 1 по делото срещу Цветан Цветанов за подслушванията. Не вярвам обаче това престъпление да има нещо общо с бившия вътрешен министър", подчерта той и допълни, че автомобилът е изчезнал посред бял ден от жълтите павета в София.

По думите му в момента собственика на колата очаква да получи застрахователната си премия, защото изтича двумесечния срок за нейното издирване. "Лошото е, че този бандит - Хастара, име две влезли в сила присъди и около двайсетина висящи, а доскоро се разхождаше на свобода", обясни Найденов.

Соченият като зъл гений на автоджамбазите Асен Колев - Хастара бе спипан в края на ноември 2013 година в тайна квартира, базирана в "Симеоново". При ареста му бяха открити клонинги на десетки ключове на маркови автомобили, електронни устройства за преодоляване на защита и за заглушаване на радиосигнали.

Последвайте канала на

4372 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.02.06 | 19:22

4
КРАДЕЦ КРАДЕ ОТ ДРУГ КРАДЕЦ!ЯВНО И ПРИ ТИЯ ИМА КРИЗА.
hahaha

2014.02.06 | 14:34

3
ami kvo da kradne tarataika li....
Аз казах

2014.02.06 | 14:34

2
Вкарвайте го зад решетките, там да му скъсат хастара :))

2014.02.06 | 14:34

1
Защо свил??? Та те са приятели! Едно и също училище са учили-крадливото!

Добави коментар

Водещи новини