Мирослав Найденов: Аз съм брулено плодно дръвче

  • 31 май 2011 08:38

  • 2029
  • 2
Мирослав Найденов: Аз съм брулено плодно дръвче
© Булфото

Не ми е искана оставката, нямам намерение да си тръгвам от правителството заради постигнатите резултати от мен и от моя екип. Това заяви в предаването Тази сутрин по БТВ министърът на земеделието Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

Аграрният сектор е единствения, в който има 11% ръст на брутната стойност. Има троен ръст на търговското салдо от 380 млн. долара до 1 млрд. долара. Само за първите три месеца от тази година има ръст от 41 % на търговското салдо, похвали се Найденов. България изплати 94 % от евросубсидиите и по този показател сме първи в ЕС, съобщи земеделският министър.

По отношение на критиките на опозицията Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на шеговито се сравни с плодно дръвче, което отдясно и отляво се опитват да обрулят. Румен Христов, който беше земеделски министър никой не го помни, а мен ще ме запомнят с това което направих за българската трапеза и стандартите, които въведох, добяви земеделският министър.

Ведомството подготвя и промени в наредбите, които да задължат производителите на пилета да обявяват какво е съдържанието на водни и солни разтвори. От изследваните 14 проби е установено превишение между 27 и 51% на разтворите. Това е опасно за човешкото здраве, категоричен е Найденов. Земеделското министерство и Агенцията по безопасност на храните подготвят проверки и за други видове месо, които се напомпват с вода.

Последвайте канала на

2029 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.09.09 | 22:34

2
Мире Мирее, тая БАСТА зарад теб няма да я бъде. Така си му го нафърфорил на Емо, че свитки ще му излезнат на следващите избори!

2013.09.09 | 22:29

1
А подставените ти фирми, тези на гаджето ти какъв ръст регистрираха? Знаем, че тя е отличник по евросубсидиите. Може и рекорд на Гинес да и впишете - за фирма с най-кратка история печелила търг в твоето министерство.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини