От Атака поискаха и комисия за разследване на българския преход (видео)

  • 05 февруари 2014 10:14

  • 1748
  • 4
От Атака поискаха и комисия за разследване на българския преход (видео)
© Булфото

От Атака се радваме на създаването на създаването на Временна анкетна комисия за проверка и установяване на всички факти и обстоятелства, довели до внезапното подаване на оставка от Христо Бисеров. Това обяви депутатът от Атака  Адриан Асенов от парламентарната трибуна.

Той заяви, лицето Иван Костов е успяло да унищожи българската държава с помощта на така наречения сив кардинал.

От Атака призоваха представителите на тази комисия, да не се съобразяват с никаква конюнктура.

Ще следим внимателно създаването на тази комисия, заявиха от Атака.
Те заявиха, че в перспектива ще поискат създаването на комисия за разследването на българския преход.

Последвайте канала на

Novini.bg
1748 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.02.05 | 13:08

4
Кои ще бъдат тези които ще разследват и ще изкарат всичко наяве за прехода ? - тези същите които изядоха агнето ще разследват кой го изяде. Ама моля ви се - ние може да сме прости но не сме ИДИОТИ ! Пълен и абсурден ЦИРК !!!

2014.02.05 | 13:02

3
На какво се радвате,бе атакисти,какво сте създали,направили,освен да гласувате и сте в сговор заедно срещу Бойко.Увеличихе си доходите,почивки,хотели,а хората пищят по селата от цигани,бият ги,ограбват ги.Да бяхте направили комисия против циганските набези,а се занимавате с ''Мишо Бирата''.Вие не ползвате ли връзки,не се ли обаждате на свои хора?
АВС

2014.02.05 | 13:02

1
ЗАЩО КАТО МНОГО СЕ ПРАВЯТ НА ГОЛЕМИ БЪЛГАРИ НЕ ПОДКРЕПЯТ АТАКА. Които са против разследване на българския преход са предатели.За това се говори 25 години,но никой не го прави. Защото в България има много квичащи койоти и помияри. За администрацията норма няма. По цял ден стоят и си гукат. Работи се по комунистическа система. Българи подкрепете националистите

2014.02.05 | 13:02

2
И КАКВО бе,тиквеник,какво стана като гласувах за АТАКА.Влязохте повече хрантутници да ходите до Куба,по хотели скъпи,на почивки ,че и с пура снимани,правят си кефа,а сега патриоти големи,комисия за разследване на прехода.Че вие не бяхте ли в тоя парламент,защо сега?Нали бяхте патриоти,защо гласувате с турците и БСП.Повече никакво гласуване-фалшиви сте.

Добави коментар

Водещи новини