Бареков: Реших да спечеля властта, готов съм за премиер (видео)

  • 25 януари 2014 15:09

  • 21752
  • 202
Бареков: Реших да спечеля властта, готов съм за премиер (видео)
©

Решението, което съм взел днес, е да вляза в политическия живот на България, да спечеля властта и да изляза от нея през парадния вход. Това каза Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва в речта си на Учредителния конгрес на партия "България без цензура". Той даде заявка да стане премиер и да управлява поне два мандата.

"Времето, в което живеем, е лошо, стават лоши неща, всеки ден стават абсолютно измислени, аз съм човек от медиите и мога да кажа, че темите, които гледаме в медиите, не са дневният ред на обществото. В центъра на политическия дебат стои темата - кой кого подслушвал, с кого се срещнал. Да сте чули някой да говори за доходи, заплати, работни места, сигурност? Няма и да чуете. От години наред обикалям страната, но през последните години, забелязах, че всичко ставаше, все по-олющено, хората бяха все по-изнервени, и нещата не изглеждат добре, а ние сме в Европа. Нали така ни казаха политиците ни, че като влезем в ЕС, животът ни ще се подобри, ще живеем по-сито, по-сигурно, с по-високи пенсии, заплати”, каза Бареков.

"Зададох си въпроса - къде е истината, лъжите, които бълваме по телевизията, когато пускаш един политик да лъже от телевизията ти, ти си солидарен с него, аз също бях. Когато дойдоха февруарските протести, изведнъж стана национална битка, милиони българи излязоха по улиците, аз също бях там, за да видя дали има нещо истинско в протестите им, или някаква мафия е платила, за да бутнат прозападното правителство на г-н Борисов. Видях хора, на 40 години без зъби, без доходи, политическият елит се правеше, че не ги забелязва. Тогава събрах колегите си в телевизията, и им казах - отивайте при хората, дайте им думата, без цензура, за да видят всички хора в Министерски съвет как живеят тези хора. Видях бабите в Смолян - попитах ги какво да направя за тях, ако някой ден съм в политиката. Те ми казаха - два кубика дърва за зимата. Това ли искат европейските граждани - два кубика дърва за зимата?Благодаря за международната подкрепа, която получихме днес, за това по какъв начин нашите приятели от Европа и САЩ гледат на движението ни", допълни той.

Бареков оповести основните задачи, които си поставя партията. „Чрез подкрепа на малкия и среден бизнес и чрез правила за едрия, ние гарантираме икономически възход, а следствие от него – осигуряване на работа и доходи, както и сигурност за майките, децата и българските пенсионери“.

"Гарантирам, че след нашето управление и по време на него, ние ще извършим всички необходими реформи в икономическата и съдебна сфера и като краен резултат ще изкореним корупцията. Призовавам при промените в НК да не се премахва доживотното наказание, защото в следствие от действията на моето управление, редица български политици ще бъдат разследвани и вероятно осъдени с тежки присъди. Парите, заграбени от народа, са скрити в офшорки или кеш и с нашата политическа воля всички заграбени пари ще бъдат открити, конфискувани и върнати за социални програми", обеща Бареков. Той обяви, че е готов за лидер на партията и за властта като премиер.

"Моите политически опоненти, които аз създадох, започнаха вероломни атаки срещу вас, срещу мен – издевателства, заплахи, фекалии, презервативи – всичко, което само един плиткоумен мозък може да измисли. Защото страхът е голям, че се ражда нова политическа сила, която може да промени статуквото. Критиките бяха, че съм сам, същите тези хора, които знаят, че от 20 години съм пред вас, всичко се знае за мен. Същите тези хора, които на тъмно правиха сделки, които ограбиха българския народ говорят тези лъжи. Кой, ако не друг, кой ако не българският народ разказва по площадите как един бивш премиер е откраднал от хората над 4 милиарда. Същите тези хора излизат с нови маски и искат да ни уверят, че всички останали са лоши. Старите политически формации узурпираха европейската идея. Заради такива партии като БСП, ДПС и ГЕРБ тази идея умира. Това, което се случва в днешния ден – омразата, която се всели в политическите елити и тръгва надолу между хората, е големият проблем. Нищо в България не е както беше и както трябва да бъде. Нищо не работи. България е на колене. Към вас се обръщам, братя и сестри, не се притеснявайте, не изпитвайте скрупули, от ваше име излязох на площада и поискаш прошка от българския народ. Разкаях се. Вие нямате вина за провала на политическите елити. Напротив – ще бъдем виновни, ако не направим този последен опит за промяна", каза още в речта си пред конгреса Бареков.


Последвайте канала на

Константин Тодоров
21752 202

Свързани новини

Коментари 202

Добави коментар

2014.02.02 | 14:05

202
клипчето "ПРЕМИЕР" свири на дудук ще стане световен хит
ние

2014.02.02 | 14:04

201
Политика не е като да свириш на дудук. Скоро ще ти врътнат кранчето и ще увиснеш като мъда у съдрани гащи.

2014.02.02 | 14:04

200
Реших.....да не ти дам възможност да решаваш.... Барезич....

2014.02.01 | 01:01

199
Кои му плаща на тоя? Един много мастит олигарх в България! Е защо да не си сложи премиер "дудук" Бареков, като за 200 000 лв. смъкнаха правителството на ГЕРБ? С това ,че този боклук и шизофреника Долен от Атака имат толкова потдръжници,показва какъв прост народ сме!!

2014.02.01 | 00:59

198
СМЕШНИК!!! Решил и тоя, да яхне народа! На такива шарлатани,като него отдавна се наслушахме! Сложи му Бойко ''рога'' на главата и взе,че се побърка-не знае какво говори! Чак е грешен,ГОРКИЯ!

2014.02.01 | 00:59

197
герберастите вече виждат залеза на мошенническата си партийка :)
хъахахаххахаха

2014.02.01 | 00:59

196
аха, тоя е решил! xD
Психоаналитик

2014.02.01 | 00:59

195
Бареков, може ли да ти стъпя на вратлето и да ти вкарам една тупалка в муцуната, не премиер ми не знам какво ще станеш..
Аха

2014.01.26 | 11:52

16
гербаджийско-мутренската школа в психоанализата, а?
MADAM M

2014.02.01 | 00:57

194
STRASHNO E ZA BULGARIA AK DOIDE TOIA,UMNI HORA GJASUVAITE ZA DA NE SPECHELI POREDNIYA NAGLEZ
бивш доволен ,сега протестиращ

2014.02.01 | 00:56

193
Навит съм и на властта,навит като градинарски маркуч.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини