Найденов: Артистичната волност в БСП да отстъпи пред правилата (видео)

  • 21 януари 2014 08:12

  • 3100
  • 5
Найденов: Артистичната волност в БСП да отстъпи пред правилата (видео)
©

Още през 2004 г. комисия е разгледала доклада и е преценила, че на никого не може да бъде вменена дисциплинарна отговорност за трагичния инцидент в база "Индия". Това каза в сутрешния блок на БНТ министърът на отбраната Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен. На 27 декември  2003 г. в Кербала при самоубийствен атентат загинаха петима български военнослужещи, а 27 бяха тежко ранени.

Той заяви, че целта му не е да прави анализ с 10-годишна давност, а да осигури достъп до истината - "такава, каквато се съдържа в тези документи". "Няма да търся вина с 10-годишна давност. Впрочем този доклад не ми изглежда напудрен или такъв, който прикрива истината", посочи военният министър. Той бе категоричен, че не търси политически дивиденти от разсекретяването на доклада. Министърът призова да не се търсят конспирации по случая.

Найденов коментира и обявяването на листата на АБВ за евроизборите. По думите му "не става дума за това да дрънкаме оръжие вътре в партията". Понякога артистичната волност на поведението вътре в партията трябва да отстъпи място на едни общи правила и една обща цел - успехът на БСП. Това е успехът на общността. Общността е БСП. Тези правила са на път да бъдат нарушени. Хората в паралелната листа автоматично се поставят извън БСП, не е необходимо някой да ги изключва. Аз съм убеден, че една част от тях очакват тъкмо това, за да придобият ореол на жертви - че са мачкани от собствената си партия", каза още Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен.

Според него резултатите на БСП в евроизборите ще бъдат и тест и за стабилността на правителството. Той каза, че не иска да повярва, че може да е имало среща между Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. "Това би било изключително грозно действие. Подобно нещо в БСП не се прощава", подчерта Найденов.

Според военния министър посещението на депутата от БСП Страхил Ангелов в Сирия е неуместно и лишено от смисъл. Найденов е убеден, че ще има санкция, след като Ангелов бъде изслушат от парламентарната група. Министърът категорично отхвърли обвиненията, че страната ни снабдява с оръжия режима на Башар Асад и заяви, че те не отговарят на действителността.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3100 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.01.27 | 05:13

5
АЗ НА ЧОВЕК, КОЙТО Е ХАРЕСАЛ МАНОЛОВА НЕ МОГА ДА СЕ ДОВЕРЯ.

2014.01.27 | 05:13

4
Станишев , Йотова , Пирински , Кадиев - боклуци ,Първанов и Калфин - по-големи боклуци , Румен пикнята също ,Цвъцко- тиквен боклук ,ТИКВАТА Бойко -прогнил най -голям боклук !Еврейското хюмне Паси - царски боклук , Плевнелиев - мухлясал палячо ! САМО ВОЛЕН и АТАКАААА !!!

2014.01.27 | 05:12

3
Е няма такава комунистическа гад!

2014.01.26 | 13:53

2
Сега ще можем да се насладим на истината за ужасният дух в БСП. Това мракобесие, което толкова години задушава не само всички там, а и цялото общество.
БОЗДУГАН

2014.01.26 | 13:52

1
Бунак безмозъчен трябва да си , за да гласуваш за изчадията на БКП - ГЕРБ и БСП - престъпни шайки ! АТАКАААА !

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини