Кръшкането на френския президент е хит във Facebook (снимка+видео)

  • 16 януари 2014 11:48

  • 5994
  • 1
Кръшкането на френския президент е хит във Facebook (снимка+видео)
©

Компютърна игра за френския президент Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12, който бърза за среща с любовницата си Жули Гайе, набра популярност във Facebook, пише Газета.ру.

Забавата вече е получила над 100 000 харесвания в социалната мрежа. Участниците в играта влизат в ролята на държавния глава на западноевропейската страна и с помощта на мотопед трябва да достигнат до мястото, където да се отдадат на виртуални интимни ласки с актрисата. Оланд обаче среща препятствия по пътя си. Той трябва да избегне срещи с бившата си приятелка Сеголен Роаял, настоящата си партньорка Валери Трирвельор, а също и дебнещи журналисти. При сблъсък с някое от препятствията играчът се връща в изходна позиция. Сюжетът е взет от материалите на френския таблоид Клозер, който разкри аферата на Оланд и Гайе.

Оланд стана президент на 15 май 2012 г. след като победи Никола Саркози. Сегашният стопанин на Елисейския дворец има връзка с Трирвельор от 2007 г.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5994 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
MATRICI NEO SCENATA S AGENTA I KAR6UMITE N ZABAVEN

2014.01.16 | 20:34

1
cql den q igraem v ofisa sq 6e odarim i edin DANCE NA PINGVINA fsi4ki na vlak4etooo

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини