Станишев: В Коалиция за България имаме кауза! Държава трябва да спасяваме (видео)

  • 15 януари 2014 09:27

  • 7247
  • 49
Станишев: В Коалиция за България имаме кауза! Държава трябва да спасяваме (видео)
©

Парламентът и парламентарните процедури не са ловен излет. Не разбирам, защо най-голямата парламентарна група не иска да направи първа обръщение. За тях е характерно да се крият и за това излизам аз. Трябва да очертаем задачите, които си поставяме за новия политически сезон. През 2013 година заварихме страната на колене. Бизнесът беше задушен. Цялата политическа система се ръководеше с едно просташко поведение. Най-лошото беше, че хората ги е страх. Казвам това, не за да се връщам назад, а за да обясня, какво ни предстои. В БСП нито сме най-умните, нито сме най-хубавите. Хората ни избраха, за да върнем нормалността в държавата.

Това каза от парламентарната трибуна Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Той направи обръщение за целите, които Коалиция за България си е поставила през стартиращия днес политически сезон. Никога не сме обещавали, че ще бъде лесно, но не знаехме истинската степен на срастване на държавата с една партия. Имаме работещо правителство, което си върши прекрасно задълженията. За тези 6 месеца върнахме вярата на хората, че има държава, която се грижи за тях. За първи път намалихме цените на тока. Върнахме надеждата на бизнеса, че държавата е надежден партньор. За първи път от доста време започнахме реална битка с монополите. Показахме, че се вслушваме в гласа на хората. Ясно доказахме, че търсим диалог с всички, които имат проблем и търсят помощ, продължи Станишев.

Свършихме всичко това, защото имаме кауза. Каузата е да възстановим и спасим държавата. Далеч не винаги можем да обясним всичко, което вършим. Но в Библията е казано: По делата ги съдете. Искам да се обърна към колегите от Коалиция за България. От тук нататък ще бъде много по-трудно. Опозицията ще се опита да разруши всичко, което сме постигнали, защото те работят на принципа, колкото по зле в държавата, толкова по-добре за нас. Всяко действие ще се политизира крайно. На нас ще са ни необходими много сили и политическа воля. Аз лично ги имам. Българските граждани могат да очакват от нас предсказуемост, решителност и решителни мерки за подобряване начина на живот. Ще продължим да работим за социалните приоритети и укрепването на държавата, завърши председателят на БСП.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7247 49

Свързани новини

Коментари 49

Добави коментар

2014.01.16 | 21:05

49
ДОКОГА НАРОДЕ ????

2014.01.16 | 21:05

48
Сергей казва,че хората при ГЕРБ ги е било страх.Имали кауза да оправят Б-я.Сега,и аз съм критикувала Бойко,но само за доходите,а слабости имаше не само при него.А ТОВА,за страха изобщо не е вярно,защото какво страшно е направил Бойко за хората от села и градове.Може да е било нещо за следене,но не нас,а политици и ловки бизнесмени,криминални.Сега и Йовчев го прави за престъпници.Говореното за страх на всички е лъжа.

2014.01.16 | 21:04

47
Само след 7 месеца на власт и трябва да се спасява държавата. Прогледна, разгеле.
p

2014.01.16 | 21:04

46
Mлък мръсен гей крадец. Долу мръснишката шайка на педераста сер-гей

2014.01.16 | 21:04

45
До кога с това "ЩЕ"? вече 8м сте на власт и нищо не се случва. Само грабите и заробвате народа с нови заеми.Никога не съм изпитвал страх, но сега реално се усеща на всякъде. Нищо не сте свалили. Сметката ми за ток е по-висока от миналата година, въпреки, че беше мн по студено от сега.Ако мислите,че някой вярва освен вас на то това,което казвате много се лъжете. Ако беше вярно поне едно нещо,то отдавна да сте отишли на нови избори. Точно ти казваше. че нямало нищо по демократично и лошо от предсрони избори. До кога ще карате "било безотговорно", изтърка се вече. Въпрос на морал и достойнство е да подадете оставка. Но нито едно от двете притежавате. За всичко са ви виновни другите. Не знаели колко е лошо, ами като те е страх от мечки не ходиш в гората. Защо се хвана на хорото тогава? Ами засщото умряхте от глад.
сдас

2014.01.16 | 21:03

44
Станишев е противен плъх.

2014.01.16 | 21:03

43
ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ Е ЗА БЕСЕНЕ ПО СТЪЛБОВЕТЕ НА УЛИЦИТЕ--- ЗА НАЦИОНАЛНА ИЗМЯНА!!

2014.01.16 | 21:03

42
И преди съм питала другаря Станишев, и сега пак - коя държава ще спасявате? Държавата, която виждат политиците, държавата, в която вилнеят бандитите, държавата, в която си живеят богаташите или държавата, в която се мъъъъъъъъъъъчи да живее т.нар. обикновен гражданин? Доуточнете се, моля.

2014.01.16 | 13:14

41
31,32,33 NEOSUZNAT HOMOSEXUALIST SAMO ZA K........VE MISLI I MECHTAE

2014.01.16 | 13:11

40
гейпрайд

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини