Журналистът Петко Бочаров: Дянков премиер

  • 23 август 2011 09:04

  • 2799
  • 11
Журналистът Петко Бочаров: Дянков премиер
©

ГЕРБ ще спечели при всички случаи президентските избори. Това заяви журналистът Петко Бочаров в сутрешния блок на Нова тв. Няма нищо странно кандидатът да се отъждествява с партията, която управлява, но тя ще бъде много глупава, ако не избере за кандидат човек, който може да спечели, коментира той.

По думите му, ако до октомври стане ясно, че подкрепата за ГЕРБ не е толкова силно изразена, изходът ще е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да се кандидатира за президент, а Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи да стане премиер.

Изборът през 2011 г. е толкова съдбовен, че всякакви решения могат да се вземат. Нищо, че Конституцията ни е пълна с грешки и слабости, при тази конфигурация в страната и при тясно сътрудничество между президент и премиер, решението Борисов - президент, а Дянков - премиер, е много печелившо, заяви 92-годишният журналист.

Министър Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е толкова ценен като експерт, че не бива да бъде пипан, той трябва да си свърши работата. В момента се строи основата на нова България, в средата на мандата сме, каза Бочаров.

Другите кандидати не ме интересуват – просто нямат шанс, защото това, което прави това управление, никога досега не е правено, похвали кабинета "Борисов" журналистът. Сега се правят пречиствателни станции по Черноморието, втори мост на Дунава, магистрала "Марица", изреди той и каза, че вече му е писнало от идиотщини и чесане на езици.

Никога в България не е имало такова ускорение напред, ако то бъде пресечено сега, ще се случи същото като през 1944 г., когато 9-ти септември пресече ускорението ни към Европа като със секира.

Слабост на днешното управление било непротиводействието на битовата престъпност, отчете Бочаров. Номер 1 от положителните неща на това правителство е, че не краде, заяви той.

Не е вярно, че журналистиката трябва да бъде непременно контра на управлението – това е най-голямата тъпотия, защото значи, че е пристрастна. Ако има нещо, което да похвалиш, трябва да го хвалиш, а не да го избегнеш, за да търсиш под вола теле, категоричен бе Бочаров.

Времето е съдбовно, на това управление трябва да му се гласува кредит на доверие, за да си довърши работата – още един мандат. Първото българско правителствое това, което трябва да има два поредни мандата, смята Бочаров. Той бе категоричен, че България ще бъде подобна на държави като Белгия и Холандия в края на втория мандат на това правителство.

Последвайте канала на

Novini.bg
2799 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
trunk

2013.05.06 | 06:33

11
старческата дименсия...не прощава.този човек не би трябвало да бъде публикуван

2013.05.06 | 06:33

10
Браво Петко, браво Бочаров, показа на червените лайнари, как се захвърлят "окови"!!!
ВАВ

2011.08.25 | 11:21

1
ПЕТКО...ПЕТКО... НАПЪЛНО СЕ ИЗДУХА...ПОНЕЖЕ ВИНАГИ СИ СЕ ВОЗИЛ ПО ГРЕБЕНА НА ВЪЛНАТА И СЕГА НЕ ИЗНЕВЕРИ...ЗАЩО НЕ КАЗА НА БЪЛГАРИТЕ ПО КОЕ ВРЕМЕ БЕШЕ ШЕФ НА БТА...ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ: ШЕФ НА БТА...ВСЕ ЕДНО ДА СИ НА ТАСС...,/ ЗА НЕСВЕДУЩИТЕ:ТЕЛЕГРАФНА АГЕНЦИЯ НА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ/...А ТОЙ БЕШЕ ПРОДУКТ...НАЙ ЖАЛКОТО Е ,ЧЕ ЩЕ СИ ОТИДЕШ КАТО "ЛИЗАЧ"

2013.05.06 | 06:33

9
ВАВ?!?ЧО, АЛЦХАЙМЕР ЗАГУБЕН, ЧЕРВЕНА ПОДЛОГО, В ОНИЯ ГОДИНИ В БТА СЛУЖБАТА: ГЛАВЕН МИНЕТЧИЯ И ГЪЗОБЛИЗНИК - ТИ ИЗПЪЛНЯВАШЕ СМРАДЛИВЕЦО ДЪРТ!!!

2013.05.06 | 06:33

8
Еми то и ББ, с дядо "враг на народа" ако може да ми каже как е станал пожарникар.... ама народа прост, вярва на всичко, което му кажат... в България най-големите "демократи" и "анти-комунисти" са всъщност или нереализирани кариеристи (като Костов), или комплексирани и неблагодарни изтърсаци (като Борисов)
Распутин

2013.05.06 | 06:33

7
На бай Петко много от сегашните журналистически недоразумения могат само да му дишат прахта! Доказа се и на практика като истински доайен на българската журналистика! Е, малко обосновките му убягват, но да не сме максималисти, все пак ЕГН-то си казва думата... А на това седесарче, водещия, ще кажа, че не е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО добрия журналист да е опозиция на управляващите! Добрия журналист ТРЯБВА да е опозиция на онези, които са против ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС! Това е ОПРЕДЕЛЯЩОТО за тази професия - журналистите са ЗАЩИТНИЦИТЕ на обществения интерес! Четвърта власт или каквото там се сетите, но ВИНАГИ в защита на обществения интерес! Това сигурно не го учат в тия морално пропаднали университети, в които преподаватели са КРАДЦИТЕ, като Семов и Тадаръков, и КРИМИНАЛНИТЕ ТИПОВЕ, като Трактора...

2013.05.06 | 06:32

6
Браво Распутин, добър коментар, точен удар по червените "курви" направо в "анала"....
ГЕЦ

2013.05.06 | 06:32

5
ПЕТКО- ПЕТКО- и ти си една фурнаджийска лопата,както виждам и не тебе ти пречел социализма .За разлика от тебе-знаеш ли колко истински българи и патриоти бяха внедрени и работиха като журналисти в радио Свободна Европа и Дойче веле рискувайки главата си,а ти през тези години дремеше под дебелата сянка на БНТ--а сега е много лесно да издигаш лозунги и да даваш прогнози......

2013.05.06 | 06:32

4
ЕТО ТУК, ОЩЕ ЕДНО ИЗКОПАЕМО ОТ ЮРСКИЯ ПЕРИОД, НА СПОМЕНИ ГО ИЗБИВА И НА ЧЕРВЕН ПАТРИОТИЗЪМ. МНОГО ДОБРИ БИЛИ, АМА АМЕРИКАНЦИТЕ ИМ ГО ИЗПРАСКАЛИ ХЕМ ЦЕНТРАЛНО И МНОГО ПЪТИ АНАЛНО. НО ГО ПОНЕСЛИ ГЕРОЙСКИ....
петър михайлов

2011.10.01 | 23:28

3
Как мог ада се свържа с г-н Петко Печоров? Интресувам се от журналистически въпрос, свързан с неговата младост - 1939 г - 1940? Петър Михайлов (филолог) pmihailov@abv.bg
Петрова

2011.08.25 | 11:21

2
Моето уважене кам достолепната възраст на г-н Бочаров. Но в България все още живеят хора, които не са пенсионери и не им е безразлично мизерното им бъдеще. На 92 години перспективата с Дянков можеа би не изглажда толкова неприемлива, но на опашката пред бюрата по труда тя е отчайваща.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини