Покривът на театър в Лондон се срути върху публиката (обновена+галерия+видео)

  • 20 декември 2013 07:04

  • 4432
  • 3
Покривът на театър в Лондон се срути върху публиката (обновена+галерия+видео)
© Getty Images/Guliver

Част от сградата на театър в центъра на Лондон, се срути по време на представление. Около 80 души са пострадали, четирима от които - тежко, след като част от покрива на театър "Аполо" рухна.

Инцидентът е станал около 20:15 часа местно време, предаде Би Би Си. По време на представлението в залата на театъра е имало около 700 зрители. Някои от тях останали затрупани сред отломките, но пристигналите на място пожарникари са успели да ги освободят и изведат извън сградата.

По-голямата част от пострадалите са били само с повърхностни наранявания, в състояние да се придвижват сами и след оказаната им на място помощ не се наложило да бъдат приемани в болница. Спасителната операция обаче продължава, за да бъде потвърдено, че под отломките няма затрупани хора.

Зрителите в залата чули пукот от тавана, след което върху тях полетели парчета от него. Залата потънала в мрак и се вдигнали облаци прах, след което зрителите се насочили към изходите. Хората по балконите и под тях изобщо не били засегнати при инцидента.

Театър Аполо е отворен през 1901г. Пълният му капацитет е 775 места, разположени на 4 нива.

88 души бяха ранени при струтване на таван в лондонския театър "Аполо". Седем от тях са хоспитализирани, предава Ройтерс, позовавайки се на представители на противопожарната служба.

Част от тавана на театър "Аполо", който се намира в сърцето на Лондон, се срути по време на представление. Това предизвика паника в театъра, от който хората излизаха окървавени и покрити с прах.

Галерията можете да разгледате ТУК:

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4432 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
.....

2013.12.22 | 01:03

3
Господ ги наказа за отношението им към нас!!!!!!!

2013.12.22 | 01:03

2
Ти си наказан от раждането си тук вееееееее , нещастник

2013.12.22 | 01:03

1
Ето, че такива неща се случват и на други места по свена, не само у нас.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини