Петров: ГЕРБ фаворизира отделни фирми

  • 20 август 2011 14:09

  • 2128
  • 8
Петров: ГЕРБ фаворизира отделни фирми
© Булфото

Страната ни е на ръба на социална и икономическа катастрофа, заяви днес в Хасково кандидатът за президент Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

Той каза още, че правителството на ГЕРБ е провело политика на геноцид над фирмите от малкия и средния бизнес и само през последните 2 години 50 процента от тях са били ликвидирани. Отделно 2 милиарда лева са отклонени от държавния бюджет чрез контрабанда, допълни Петров.

Ще инициираме референдум за съвременна Конституция, която да защитава живия живот, защото 22-годишни усилия за пазарна икономика са провалени.

Политиците фаворизираха отделни фирми, които останаха монополисти и това е големият проблем на прехода, добави Петров. Според него ГЕРБ изчаква с обявяването на президентската си кандидатура заради страх от загуба.

Според Душана Здравкова - председател на инициативния комитет, при това правителство е налице липса на правила за управление. Тя заяви, че партийният модел е изчерпан и не работи и че България се е превърнала в държава на феодализма и феодалните стопанства.

Това, което се случва в съдебната система, се диктува от един вицепремиер, каза още Здравкова и допълни, че съдиите в България са прицел на нападките на този вицепремиер.
 

Последвайте канала на

2128 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
ali

2011.09.10 | 21:51

8
asane ti si golqm moakkkkk
Димитров

2011.09.10 | 21:50

7
Макар и лаконично -само с 2 изречения Душана Здравкова е изразила и нарисувала с ярки щрихи -действителната обстановка и истинската картина-/на управление; политика;икономика;бизнес и съдебна система\.ПОЗДРАВЛЕНИЯ към ДУШАНА ЗДРАВКОВА !!!!
айдук

2011.08.22 | 19:48

3
Ето още по кратък и ясен коментар. Няма държавност защото такива като Душана съдии и като Петров слагат пръти в колелата на държавата.А относно частните фирми сега е пазарна икономика нямятати няма мама щом като е некадърен фалира.
АБВ

2011.08.22 | 14:12

1
И ти ли си помак?
zle

2011.09.10 | 21:50

6
ми прави са така е
–N-

2011.09.10 | 21:50

5
В затвора помяр мръсен!!!
evgeni

2011.08.27 | 13:03

4
Поредния опит да се затвърди тезата,че БСП и ГЕРБ са в опозиция.Дълбоко в същността те са такива,но изпълняват и обслужват интересите на икономическо-политически кръгове под външно ръководство.Въпрос на покорство,под формата на "солидарност"и лобиране подплатено със " заслужено възнаграждение".Дотук нещата казани са като в някогашните епизоди от "Студио X",но и прозаично прости и без голям замисъл.В основата на 20 годишния "преход" е заложено тоталното ограбване от структурите,чрез своите си икономически разсейки дълбоко срастнали се в българската икономика ,под прикритието на политическото противопоставяне и подплатено от силови ведомства като МВР,ПРОКУРАТУРА И СЪДЕБНА ВЛАСТ. И все пак от време на време е нужна някоя друга ПИЕСА да се "разграничи" ТОЗИ от ОНЗИ. Ако се прегледат хрониките от 1989г. до днес и чрез немного обстоен анализ се вижда заложените конюнктури на престъпната политическа власт,продължавайки неотлъчно линията на геноцид/ подобно на Гърция,но тя бе ограбвана по параграф ефропейски фондове/."ДДС и МИТНИЦИ"вече са неизползваем политически источник и са вече в полезрението на Европа. И все пак армията бе РАЗТУРЕНА не по волята на НАТО ,ами досете се вие защо.Просто генезиса на балканския синдром задължава в диктатурни режими/ и от типа 20 годишни/ паралелната сила да бъде МВР,а не армията/доказано от историческа гледна точка/. Разменна ЕДИНИЦА,като условие за" БЕЗХАРАКТЕРНОСТ" са популярните за Българя -компромати в повечето от случаите изфабрикувани от службите.Просто точно и ясно в ерата на ВСИЧКО ЗНАЕЩАТА ЕЛЕКТРОНИКА,а в недалечни времена,когато онези РАЗСЕЙКИ се канонизираха като демократично условие за постоталитарен преход ,разменната единица бе РАЗСТРЕЛ. И медиите шумяха, че : Виждате ли мафията как си разчиства сметки помежду си.Да ама не, под формата на медийни спекулаций СЛУЖБИТЕ затвърждаваха позиций и нещата влязоха в строг ЕРАРХИЧЕН РЕД. Нищо сложно за ИМПЕРСКИ СЦЕНАРИСТИ ,при положение ,че има "добри" Български Режисьори и българската публика се възхищава или мрази ТОЗИ и ОНЗИ.Две гишета продаващи билети в БАЛШОЙ ТЕАТЪР/в българският вариант "сълза и смях",но и с американски сюжети "ДЕН НА БЛАГОДАРНОСТТА". И пак да се върнем на "прехода",просто вижте гласувани законопроекти на всеки един кабинет,състояние на икономика и ПЕЧАЛИВШИ ОТРАСЛИ и при кой управления без фактора несъстоятелност бяха продадени. ????? Да не забравяме ВЬНШНИЯ ДЪЛГ и кономическите ВЪНШНИ СУБЕКТИ "обслужващи" финансовия сектор/институции и БАНКИ/. А горкият български гласоподавател все още им гледа пиесите.Ами въпрос на КАВИЧКИ И ПИТАНКИ,просто за удивителни вече няма място,ТОВА Е.
айдук

2011.08.22 | 14:12

2
Брей ама вас двамата още ливи позволяват да ни мъчите с глупостите си. Или като стари комунисти наново ще възродите комунистическия модел . От всекиго пряко силите,, то не се отнася за наши хора,, на вас според лакомията на останалите каквото остане. Такъв беше модела на комунизма.

Добави коментар

Водещи новини