Кънев: Не споделяме любовта на ГЕРБ

  • 16 декември 2013 07:55

  • 1442
  • 3
Кънев: Не споделяме любовта на ГЕРБ
©

Няма съгласие между нас и "Синьо единство". Аз съм в преговорите в синьото пространство от 2007 година. Бил съм във всички преговорни екипи от тогава до сега. Това е естествения път. Когато пет партии са на едно мнение, а само една не е, просто не подписваме с нея.

Това каза пред камерите на БНТ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и от ДСБ. Той говори за предложението си Реформаторския блок да не подпише споразумение с партията на Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г.. Хората са изнервени. Няма разцепление в Реформаторския блок. Ако искаме да създадем силно образование, ние сме длъжни да обединяваме партии с различни виждания. Достатъчно формации имат намерението да вървят в една посока, категоричен беше Кънев. Хората искат да видят, че сме единни. Ако за тази цел някой трябва да отпадне, това ще се случи. Трябва да покажем, че обръщане назад няма да има. Искам да дам много ясен знак, че миналото си е минало. Ние продължаваме напред, допълни той.

Лидерът на ДСБ коментира и призива на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за коалиция между ГЕРБ и Реформаторския блок. Ние не споделяме любовта на ГЕРБ. Това е така, защото ние говорим за политика. Не сме сядали на една маса с Борисов най-малкото, защото няма дата за избори. Аз виждам, че различията между нас са големи. Цветанов е голяма пречка и за ГЕРБ, не само за нас. Пак повтарям, че различията са големи. Нашата идея е да вървим към предсрочни избори и после избори за Велико народно събрание. Изрази от рода на "Никой не се отказва и не връща властта" не ми харесват определено, а Борисов говори точно така, завърши Кънев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1442 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.10.16 | 08:40

3
ПРОБЛЕМА ВИ Е С ИЗБИРАТЕЛИТЕ, НЕ С ГЕРБ.

2014.10.16 | 08:40

2
Високомерни боклуци какви десни.
манев

2014.10.16 | 08:39

1
Длъжни сте да я споделите в името на България. А вие и вашата партия за сега не значат нищо.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини