Бургаски сводник влиза на топло за 3 години

  • 13 декември 2013 19:35

  • 50
  • 0
Бургаски сводник влиза на топло за 3 години
©

Сводникът Владимир Ципищук, чийто елитен бардак на бургаската улица „К.Фотинов" бе разбит от спецченгета на 13 май миналата година, ще лежи в затвора три години, съобщи "Флагман".

Присъдата е от 9 декември тази година. Собственикът на масажните клубове с горещи секс услуги в Бургас, Варна и София ще трябва да плати глоба от 12 хиляди лева. Неговият ортак Ивелин Илиев получи 2 години условно и глоба от 7 бона. Владимир и Ивелин държали 25 момичета, които предлагали секс услуги на богати бургаски бизнесмени, общински съветници и магистрати. Организатор на трафика бил Владимир Ципищук, който отговарял за цялостна дейност. Фирмата на 34-годишния мъж е регистрирана в Несебър. Бизнесменът-сводник привлякъл в доходоносната си дейност и 36-годишния Ивелин Илиев. Според обвинението Ивелин набирал момичетата, които официално се водели за масажистки, а реално стигали доста по-далеч в обслужването на клиентите. В бардака Илиев официално се водил масажист на 500 лева заплата. Той е баща на две деца.

Помещенията на бардаците в Бургас са функционирали като клубове за масаж с наименованията „Релакс" и „Екзотик" и са били под наем в различни кооперации. По време на досъдебното производство да задържани 15 лица, имащи отношение към извършваната престъпна дейност, от които 11 са момичета на възраст между 18 и 22 години, двама мъже (единият, от които, собственик на фирмата, наемала момичетата, а вторият - управител на дейността), както и двама клиенти, които след разпит били освободени.

Стандартната тарифа за „щастлив край" била 50 лв., като при добавяне на второ момиче, което също извършвало еротичния масаж, се доплащали още 30 лв. В случай, че клиентът пожелаел и предоставяне на сексуална услуга, цената се качвала на 100 лв. за час. Услугите са предлагани в различни интернет сайтове и вестници. По време на делото в съда са представени редица веществени доказателства, иззети са десетки телефони с различни сим-карти. Отнет в полза на държавата е и газов пистолет - револвер, марка "Коrа 007", kal. 9 mm. KNALL, с номер 1710 в кожен калъф /кобур/. Решението на Бургаския районен съд може да се обжалва.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
50 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини