Сектанти правят децата на наследниците си

  • 13 декември 2013 15:07

  • 8733
  • 6
Сектанти правят децата на наследниците си
©

Шокиращ случай на кръвосмешение и поквара потресе цяла Австралия, след като властите разкриха жестоките практики на фамилна секта, налагала разврат и поквара на членовете си в продължение на десетилетия.

В развратната колония, която властите образно нарекоха „семейство Колт”, имало четири поколения, създадени от забранени близкородствени връзки. Членовете били на възраст от 47 г. до 5 години, пише "Новинар".

Четиридесетте последователи на кръвосмесителния култ живеели в порутени сгради, палатки и мръсни фургони в отдалечена долина в югоизточния щат Нов Южен Уелс. Те упражнявали всекидневно сексуален тормоз един над друг. Сектантите мизерствали в лагера си без течаща вода, канализация и електричество. Децата им изобщо не знаели как да си служат с тоалетната хартия, да се изкъпят или да си измият зъбите.

По-голямата част от тийнейджърите имали тежки умствени и физически увреждания и редовно се сношавали помежду си. Почти всички едва говорят и страдат от някакви заболявания и инфекции.

Смята се, че фамилията се е местела постоянно, за да не бъде открита от властите. Скандалната й тайна излезе наяве случайно, когато местни жители сигнализирали за деца, които живеят в природата, без да посещават училище.

За ужас на полицията мизерните условия били най-малкият проблем на диаболичната общност. След генетични изследвания станало ясно, че семейството е било създадено от пра-прародители, които са били брат и сестра. Децата им Тим и Джун сключили брак през 70-те години на миналия век и се преселили в Австралия. Наследниците им обособили пет фамилни групи, състоящи се от сестрите Ронда (47 г.), Марта (33 г.) и Бети (46 г.), които всяка нощ споделяли една постеля с брат си Чарли. Самата Бети имала 13 деца от баща си Тим и от брат си.

С тях живеели и две от дъщерите на Бети, които родили деца от свои роднини. Социалните работници установили, че 13-годишната Кимбърли обичала да прави секс с 9-годишния си чичо Дуейн, докато нейната 8-годишна леля гледала в захлас. Сестрите Рут (7 г.) и Надя (9 г.) общували интимно с братята си Албърт (15 г.), Джед (14 г.) и Карл (12 г.), на които харесвали да правят френска любов. Децата гледали порно списания, опипвали се помежду си и се забавлявали като осакатяват и измъчват животни.

Мъжете в сектата изхранвали фамилията, като продавали дърва за огрев. Двама от тях припечелвали и като общи работници в общината. От време на време жените слизали в града с автомобил. Всички били с неподдържан и много странен вид.

Майките, чиито деца са били отнети, са наели адвокати. Те имат намерение да оспорят наказателните мерки срещу тях, за да могат отново да отглеждат децата си в "семейна" среда.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
8733 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2017.01.31 | 19:54

6
И тука има едни такива сектанти с мургав цвят на кожата...

2017.01.31 | 19:54

5
Това като го четох се едно за някаква циганска фамилия става въпрос. Тия обичай са широко разпространени сред ромито .. Само, че тук му викат традиция и властите не ги закачат.
??????????????

2017.01.31 | 19:54

4
това да не са нашите НЕбългари

2017.01.31 | 19:54

3
iasno znachi stava duma za nashte romie
Sersh

2017.01.31 | 19:54

1
Това е сношение между БСП ДПС И АТАКА

2017.01.31 | 19:54

2
Това е сношение между БСП ДПС И АТАКА POMAK I SDS

Добави коментар

Водещи новини