Вежди Рашидов: Хората са способни на много грозни неща за пари

  • 29 ноември 2013 18:27

  • 3788
  • 10
Вежди Рашидов: Хората са способни на много грозни неща за пари
©

Станишев говори глупости от сърце. Не е честно да говори навсякъде колко много са направили те за 100 дни. В моето министерство нищо не е направено за 100 дни. Това каза скулпторът и депутат от ГЕРБ Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко в предаването "Още от деня" по БНТ.

Според него най-хубавото при ГЕРБ е, че те имат достойнството когато допусна грешки да станат и да си признаят. Най-големият плюс в ГЕРБ беше, че имаше много добри млади експерти, а най-големият минус беше, че попадна в тежка криза. В криза е и сегашното правителство, да не се заблуждават, че няма да изядат и те горчивия хап, предупреди Рашидов.

Трябва да се спре реваншистката война в медиите, а да се седне и да се постигне споразумение. Не трябва да се отрича това, което Бойко направи. Аз по принцип не хваля никой, но ако Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г излезе и го каже ще е лошо. "Нима е лошо, че се откри магистралата, не е ли по-добре сега? Чакаме я от толкова години, добави Рашидов.

По случая за обвиненията срещу Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, той заяви, че работа на прокуратурата е да разпитва, стига да не замирисва на политически натиск. "Не е начинът да мачкаш един лидер, за да работиш по-добре. Аз няма да водя повече реваншистки диспут със сегашния министър на културата", обяви Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

"Когато един хидроинженер, който открадна милиони се укри или един Бисеров е смешно да мачкаш друг за 50 000 лева. На фона на едни сериозни крадци да мачкат за такива малки суми. Ако е толкова голям проблемът аз ще им ги дам. Поне съм си декларирал доходите. Докато нещо не е доказано аз нямам основание да обвинявам". Аз четири години работих много добре с премиера Борисов и съм му благодарен", заяви Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

"Днес 10% орязаха на културата. Но няма в историята на България министър на културата, който да е управлявал с по-малък бюджет от мен. Аз завещах на сегашния министър 132 милиона бюджет. Според мен от Министерство на финансите трябваше да добавят още пари, вместо да ги режат", каза бившият културен министър.

"Спектакълът на Станишев с извинението към българските турци беше най-грозния акт в историята. Нито българският народ е съгласен с това, нито партията му го е упълномощила да го прави, нито пък турците имаха нужда от това. Аз като потърпевш мога да кажа, че не упреквам българския народ. Те какво са виновни, че мен са ме покръстили пет идиота от ДС. Защо е този закон? За да се омърсяваме ли? Аман от този "Терминал 2". Мутрите да си ходят, а децата да останат тук", каза гневно Рашидов.

"За Илия Павлов никога не съм крил, че сме били приятели. На масата му съм виждал много хора. Хората са способни на много грозни неща за пари. Те управляват в момента България. Той казваше, че най-евтино му е било да си купува политик. Адски е некрасиво да сипеш компромати, но скоро всичко ще излезе наяве", сподели Рашидов.

"Мисля да се върна постепенно към творбите си и да си правя скулпторите. Скоро готвя съвместна изложба заедно със сина ми", обяви Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3788 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2014.12.10 | 18:06

10
Хубав спектакъл на Станишев няма. Всичките са грозни и фалшиви.
За Герб

2014.12.10 | 18:05

9
Откровено!Честно!Браво г-н Рашидов! Това е ГЕРБ!
БОЗДУГАН

2014.12.10 | 18:05

8
Сравнявайте ! От едната страна патриотът ВОЛЕН СИДЕРОВ срещу Борисов : Мутромилиционер , член на БКП , рекетьор , сикаджия , крадец , лъжец , мързеливец, чалгаджия , простак дори според Плевнелиева , убиец , осъден от Страсбург престъпник ! Това е Бойко , така наречената ТИКВА ! Бах ти водача на ГЕРБ?! УЖАС и БЕЗУМИЕ ! / Гейчето не го броя /.
българин

2014.12.10 | 18:05

7
по-алчен, лицемерен и фалшив човек от вежди едва ли има! За пари е готов на всичко - и да открадне чужда идея, и да васалничи на комунистически величия и мутри; и да пие и яде с олигарсите на тази страна, които му купуват както скулптурите , така и гласа като министър и депутат! И като е толкова отвратен от политиката защо се натиска непрекъснато да е във властта - не забравяйте, че беше и общински съветник - работа сладка, която го обогати със няколко имота купени на много "приятни" цени! Мръсно ченге с връзки! Успя да поизчисти досието си и сега раздава правосъдие! Първо главно!Но вероятно си заслужаваме такъв отявлен простак да ни е ментор!

2014.12.10 | 18:04

6
Какво значи моето министерство. По наследство ли ти се падна?

2013.11.30 | 05:36

1
Почти като "моята партия" ,когато си даваха прошки за възродителния процес на супер големия митинг.
...

2014.12.10 | 18:04

5
trai va ibrik
ЪИ-ЪИ

2014.12.10 | 18:04

4
ТИ С ИТОЧНИЯ ПРИМЕР ЗА ТОВА - АЛКОХОЛИК ПРОСТАК И ЛИЗЛЬО
СОЦИАЛИСТ

2014.08.01 | 17:02

3
НЕ Е ВЯРНО ЧЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ ОТ СЪРЦЕ! ТОЙ НЯМА СЪРЦЕ! ТОЗИ ЧОВЕК НЕ Е СОЦИАЛИСТ И НЕ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!
...

2013.11.30 | 05:39

2
мн турчуля се показаха да цъкат минуси-да се наведаааааат

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини