Клисарова се надява да не бъде допусната нулева година заради протестите

  • 11 ноември 2013 16:41

  • 1331
  • 4
Клисарова се надява да не бъде допусната нулева година заради протестите
©

Ако не работи администрацията, не знам как ще разпише стипендиите и заплатите, каза пред БТА министър Анелия КлисароваАнелия Клисарова Проф. д-р Анелия Клисарова  е родена на 13 декември1961 г. във Варна. Завършва медицина във Варна.

Тя коментира днешните студентски протести и блокадата на работата на администрацията в Софийския университет. Министърът допълни, че се надява да не бъде допусната нулева година. "Знаете ли какво е да учиш три месеца за държавен изпит и да не можеш да се явиш. Ако сме демократични, трябва да се съобразяваме с желанието и мнението и на останалите", каза още министърът. Тя допълни, че е учудена от това, че вече никой не говори за образование и не пита какъв е бюджета за него, или за това как ще бъдат разпределени допълнителните 100 млн. лв., определени за образование. Министър Клисарова подчерта, че образованието е приоритет на управляващите, а това според нея трябвало да мотивира младите хора и техните преподаватели. "Ако не се обединим, няма да има успех образованието, а оттам и икономиката и цялата нация. Затова съм оставила вратите на министерството отворени", допълни министърът.

Анелия КлисароваАнелия Клисарова Проф. д-р Анелия Клисарова  е родена на 13 декември1961 г. във Варна. Завършва медицина във Варна посети СОУ "Христо Ботев" в Дупница, където разгледа компютърните кабинети за чуждоезиково обучение и информационни технологии, изградени по Националната програма "ИКТ в училище", както и новоизградената фитнес зала, финансирана от училищния бюджет. По-късно министърът разговаря с учителите от професионалната гимназия "Академик С. П. Корольов" в града. 290 хиляди лева са отпуснати от образователното министерство за механотехникума в Дупница, допълни депутатът Иван Ибришимов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1331 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
замислено

2013.11.18 | 13:05

4
Това правителство бе заченато в грях. Факта че тази министърка не може да съзре престъплението което извършва като се съгласява да служи в това правителство е достатъчно показателен за нейната ценностна система. Един достоен човек не би се съгласил на подобен компромис.
БУТАЧА

2013.11.14 | 09:53

3
НА ТАЯ МУТРАТА Й ПЛАЧЕ ЗА ЧУВАЛ С ЛАИНА

2013.11.14 | 09:53

2
Първо стига си го повтаряла, взе да омръзваш с тая реплика... и второ няма да посмеете, защото това вече ще е края за вас...

2013.11.14 | 09:53

1
Госпожата да инициира приемане на закон за средното образование, а не да се наддумва с неграмотните студенти.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини