Клисарова: Увеличихме бюджета за образование със 100 млн. лв.

  • 05 ноември 2013 10:51

  • 1223
  • 1
Клисарова: Увеличихме бюджета за образование със 100 млн. лв.
©

Приоритет на това правителство е образованието и бюджетът е увеличен със сто милиона лева. Това каза министърът на образованието и науката проф. Анелия КлисароваАнелия Клисарова Проф. д-р Анелия Клисарова  е родена на 13 декември1961 г. във Варна. Завършва медицина във Варна на среща със студените по проблемите във висшето образование.

На тази среща ще обсъдим и стратегията за развитието на образованието. Стратегията е проект, който ще обсъждаме и се надяваме до март да го приключим. Крайният срок е до май, но се надяваме да го представим март”, обясни проф. Клисарова.

Като първа основна точка в стратегията министър Анелия КлисароваАнелия Клисарова Проф. д-р Анелия Клисарова  е родена на 13 декември1961 г. във Варна. Завършва медицина във Варна постави достъпа до висшето образование. „Като елемент съм заложила и повишаването на квалификацията на преподавателите. Трети елемент е връзката на висшето образование и бизнеса”, посочи проф. Клисарова. Тя обясни, че като други точки в стратегията са включени присъствието на науката в образованието, общежитията и студентските такси.

На срещата присъстват студенти от различни университети и от Националното представителство на студентските съвети.

Последвайте канала на

1223 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
анонимен

2013.11.12 | 16:13

1
КАКВИ ПРИОРИТЕТИ, КАКВИ МИЛИОНИ???НА ТЕЗИ ,ХОРА И 200 ЛЕВА СА ИМ МНОГО!! УЧИТЕЛИТЕ САМО ИМИТИРАТ, ЧЕ ОБУЧАВАТ И ОБРАЗОВАТ! РЕЗУЛТАТИТЕ СА ВИДНИ!! НЕГРАМОТНИ ,НЕВЪЗПИТАНИ,УЧЕНИЦИ, БЕЗ ЦЕННОСТНА СИСТЕМА! А ТЕ , В УЧИЛИЩАТА НАМИРАТ ,ВРАТИЧКИ ДА СИ ПОВИШАТ ЗАПЛАТИТЕ !!В ТАЗИ ДЪРЖАВА ,НАЙ- МЪРЗЕЛИВИТЕ ,ПОЛУЧАВАТ ,НАЙ- МНОГО!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини