Фандъкова: Има реални опасения от новата Наредба за топлоснабдяване

  • 07 ноември 2013 13:03

  • 1021
  • 0
Фандъкова: Има реални опасения от новата Наредба за топлоснабдяване
© Булфото

Няма място за политизиране на въпроса, но опасенията от новата Наредба за топлоснабдяване са реални.

Това заяви пред журналисти столичният кмет Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. "Само два часа след като коментира по друг начин нашите притеснения по отношение на това, че Наредбата за топлоснабдяване влиза в сила в началото на отоплителния сезон и това създава рискове от нейното прилагане, министър Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на се убеди, че няма място за политизиране, а всъщност притеснението е реално", каза още Фандъкова.

"То беше изказано от асоциациите, които той чу, но, разбира се, трябва да кажем, че на тази наредба нейното прилагане закъсня изключително сериозно. Аз от лятото алармирах многократно; знам, че за прилагането е необходимо време, но за този отоплителен сезон, за съжаление, няма да има големи промени, по отношение на начина на изчисляване и плащане на сметките", допълни още тя.

"В момента се дискутират законодателни промени, но те също закъсняха. Цялото лято можеше да се работи активно, така че хората трябва да знаят, че в това отношение някакви драстични промени не могат да се очакват. Разбира се, всичко, което общината можеше да вземе като решение, беше взето. На практика програмата за лоялни клиенти влиза в сила. Опасявам се, че промените за този отоплителен сезон са по-скоро козметични", завърши Фандъкова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1021 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини