Трима президенти на конференция по сигурността

  • 21 октомври 2013 09:14

  • 1522
  • 0
Трима президенти на конференция по сигурността
©

Желю ЖелевЖелю Желев Д-р Желю Митев Желев (3 март 1935 г. - 30 януари 2015 г.) е роден в с. Веселиново, Шуменско. Завършва, Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното се събират на откриването на конференция за националната сигурност, пише "Всеки ден". Тримата президенти ще участват в анализа на рисковете и заплахите за националната сигурност и механизмите и организацията за справяне с тях. В дебатите ще се включат и представители на държавни институции, стопански и неправителствени организации и на академичните среди.

Ще бъде направен и преглед на състоянието на сектора за сигурност и способностите на изградената организация за неутрализиране на рисковете и заплахите за сигурността и ресурсната осигуреност на сектора за сигурност.

Важен аспект на конференция е как да бъде постигнат широк обществен консенсус по основните въпроси на сигурността и отбраната. В конференцията ще участват и представители на правителството, държавни агенции, стопански и неправителствените организации, академичните среди.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1522 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини