ЧЕЗ: Ниските температури ще се отразят на сметките

  • 06 октомври 2013 11:12

  • 1177
  • 6
ЧЕЗ: Ниските температури ще се отразят на сметките
©

ЧЕЗ предупреждава клиентите си, че е възможно месечните фактури да бъдат по-високи. Ниските температури през октомври ще се отразят на сметките за електроенергия. Код оранжево за студено време е обявен в много от общините на територията, обслужвана от компанията. Данните на дружеството показват, че товарите по мрежата се покачват, което означава, че консумацията на електроенергия нараства, съобщават от пресцентъра на компанията.

„Стремим се нашите клиенти да бъдат максимално информирани. Важно е да знаят, че необичайно ниските температури за този период от годината, ще се отразят на месечните им сметки за електроенергия. Разбира се, всичко зависи от индивидуалната консумация на всяко едно домакинство“, каза Димчо Станев – Директор „Обслужване на клиенти“ в ЧЕЗ България.

"Съветваме клиентите си да помислят за енергийната ефективност на своите домове и да предприемат мерки. Уплътнението на дограмата в жилището, подмяната на стари и неефективни уреди, както и други спешни мерки, биха намали консумацията, респективно - сметките за електроенергия. Повече информация може да бъде намерена на сайта на дружеството - www.cez.bg. В момента ЧЕЗ извършва планирани ремонти по електроразпределителната мрежа в Западна България и профилактика на енергийните си съоръжения, във връзка с подготовката им за безаварийна работа през предстоящия зимен сезон", се посочва още в прессъобщението.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1177 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
БАЙ ШИЛЕ

2013.10.07 | 22:38

6
Ааааааа, без оплаквания моля !!!! Станишката ще ви сгрее с обещания за ниски цени на тока и високи пенсии и заплати !!!! Аз съм щестлив гражданин в една соц-турска държава с елементи на нацизъм, в която ел. енергията е на смешно ниски цени, а заплатите все по-високи !!!! АШКОЛСУН, МАШАЛА ТАВАРИШ НАЦИСТ !!!!
Nqmam ime

2013.10.07 | 10:37

2
Чудесно казано!
АТАКА-ДПС-БСП шведска тройка

2013.10.07 | 10:37

5
А сега де!Фикуса къде е?
про

2013.10.07 | 10:37

4
само да сте ми вдигнали сметката..боклуци крадливи и лъжливи..не съм включил нито един отоплителен уред..ей сега ше се види ясно от всички дали има и капчица истина в това,което обещавате така сладко-сладко (не,че очаквам да изпълните дори и едно обещание)..
вън

2013.10.07 | 10:37

3
Сметките се вдигат и при топло време, представям си в студеното какво ще бъде! Вън крадливо племе!

2013.10.07 | 10:35

1
И от дума на дума нещата си отиват към БОЙ !

Добави коментар

Водещи новини