Див скандал между лидера на циганската ДРОМ и Джамбазки от ВМРО

  • 02 октомври 2013 08:26

  • 4694
  • 4
Див скандал между лидера на циганската ДРОМ и Джамбазки от ВМРО
©

Скандал избухна между Илия Илиев от ДРОМ и зам.-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки избухна в студиото на БТВ. Над 5000 са бежанците в България и така те бъркат в канчето не само на циганите, но и на българите. Това каза лидерът на ДРОМ Илия Илиев.

Как става така, че ромите напускат страната, а сега строим училища за бежанци. Според Ангел Джамбазки от ВМРО обаче повечето хора влезли у нас не са бежанци, а нелегални емигранти. Голяма част от тях са от Африка, мъже между 20 и 40 г. вършат престъпления. Сега ще си ги поделят една част ще бъдат цигански кражби, другите от емигранти.

Границата трябва да бъде плътно затворена, каза зам.-председателят на ВМРО. Има стотици хиляди гладуващи роми, а сега приютяваме бежанци, на които им даваме прекрасни условия за живот, отговори Илиев. Не може да даваме нещо на хора, които не са допринесли с нищо за българската икономика, докато ромите са допринесли, добави циганският бос. С какво точно са допринесли ромите за икономиката, поинтересува се Генка Шикерова. Всеки един ром е български гражданин, даваме нещо на тази икономика и спазваме законите , отговори лидерът на ДРОМ.

Основният интерес на циганската общност е разпределението на социални помощи. Това се дължи на ниското образование, липсата на равнопоставеност на трудовия пазар заради неграмотността им, каза Джамбазки. Циганите казват „няма да ви работя за 500 лв“, откъде накъде няма да работи, при положение, че българите работят за 300-400 лв, попита зам.-председателят на ВМРО.

Има стотици хиляди хора, които заминават в Европа, за да търсят работа. Ромите в момента са част от проблема на страната за отказа да бъде приета в Шенген. Сега приютяваме сирийците, а нашите български роми, които заминават за чужбина ни спират за Шенген, каза Илиев

Вътрешният министър на Франция Манюел Валс каза, че ромите никога няма да се интегрират и затова трябва да се пратят отново в страните, от които произхождат. Защо не си разпънат катуна под Айфеловата кула, нали са свободни европейци, избухна Джамбазки.

Вие знаете само да хулите и да нападате нашето общество, каза Илиев. Джамбазки върна разговора към случая от Троян, където 15-годишно момиче беше отвлечено от мъжа, с  който е живяла на семейни начала. Това е педофилия, отсече Джамбазки. Това са традиции при нас от хилядолетия и никой не може да ги промени, отговори Илиев. Той цитира даже българския обичай, според който мъжете откупуват булката с пари в обувките. При ромите традицията е да се женят млади, каза лидерът на ДРОМ. 

Нямате нито един закон внесен в парламента, аз не съм чул за нито един, каза Илиев. Това е защото сте известни с липсата си на задълбоченост при четене на текстове, отговори Джамбазки, но припомни, че лидерът на ДРОМ е завършил право. Имам две висши образования, похвали се Илиев и попита на каква възраст българите започват своите сексуални контакти.

Последвайте канала на

Novini.bg
4694 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.11.04 | 13:14

3
ДРОМ ДА СЕ ЗАБРАНИ! ТОВА Е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ!

2013.11.04 | 14:28

4
И ГЕРБ да се забрани! Тя е турска партия.

2013.11.04 | 11:37

2
Илия Илиев е от най-гнусните цигански лапачи.Щял да прави протест срещу лекарите.Ние ще направим протест с/у циганите,които не плащат здравни осигуровки ,а ползват лекарски услуги-раждат ,викат спешна помощ,лежат в болници .Всичко се плаща,Илийчо !

2013.11.04 | 11:06

1
Циганите на сатурн

Добави коментар

Водещи новини