Илия Илиев от ДРОМ: Сидеров иска да се избием, за да дойде на власт

  • 29 септември 2011 07:50

  • 2254
  • 3
Илия Илиев от ДРОМ: Сидеров иска да се избием, за да дойде на власт
© Булфото

Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от не може да бъде цар, защото не сме монархия. Не знам историята на прозвището му.

Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия председателят на партия ДРОМ Илия Илиев.

В последните дни бяхме до късно в ромските махали, снощи около стадион "Герена" жена беше пребита, предишната вечер имаше опит скинари да нахлуят в махалата "Христо Ботев" в София. Полицията не може да смогне и хората от малцинствата са силно притеснени за живота си и затова стоят с брадви и тояги пред къщите си, допълни той.

Ние правим всичко възможно да се запази спокойствието. Не са верни слуховете, че съм подклаждал ромите към насилие. Не се съмнявайте, че аз ако исках да изкарам хората, те ще излязат, посочи Илиев.

Изходът от ситуацията е да бъде снет имунитета на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и да бъде осъден до изборите, защото той подклажда етническото напрежение. Имаме информация, че той плаща на определени групи да подклаждат размириците, да се избият хората и той да се възползва от ситуацията, за да дойде на власт. Той вече е доста богат и влиятелен човек и може да направи подобно нещо, каза още Илия Илиев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2254 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Българин

2011.10.08 | 00:00

3
Аз пък смятам, че законите важат еднакво за всички. Всеки трябва да отговаря пред съда, в цивилизованите страни е така. А тези етнически партии и организации като ДРОМ, ДПС и др. противоречат на конституцията - така че г-н Илиев, не давай акъл кой е за съд, защото първият там си ти!!!

2011.10.03 | 19:00

2
И защо аз съм на снимката !?
evgeni

2011.10.01 | 21:47

1
---- Прикрепено писмо (100-letnica i metastazi ) ---- Подател: evgeni slavkov До: bsp@bsp.bg Относно: 100-letnica i metastazi Дата: Четвъртък, 2011, Септември 29 16:12:41 EEST Мега-СТРАХЪТна 100-летницата българоубийца БСП е да не изпуснат контрола,както виждат,че творението И наречено ГЕРБ се спука като САПУНЕН БАЛОН. По тиози параграф умря Луканов,като се опитаха да препишат всичко на И.Павлов .

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини