Братът на Бербатов намери телефон и го върна

  • 18 септември 2013 18:25

  • 2560
  • 2
Братът на Бербатов намери телефон и го върна
©

Братът на футболиста на английския „Фулъм" Димитър Бербатов – Асен се прояви като доблестен гражданин на своя Благоевград връщайки намерен скъп мобилен телефон, пише Стандарт.

Ценната вещ била на доц. д-р. Габриела Белова – Ганева, декан на Правно историческия факултет в Югозападния университет „Неофит Рилски". Отивайки на работа, тя изпуснала телефона си при слизане от такси. Малко по-късно установила липсата и се притеснила страшно, не заради стойността на телефона, а заради многото контакти и ценна информация в него. Още повече, че в същия ден тя била патрон на международна конференция – Изток-Запад в Благоевград. За късмет на г-жа Белова братът на Бербатов намерил GSM-а на улицата и веднага почнал на издирва собственика му. Звъннал на последните набрани номера от телефона и чрез тях намерил собственичката. Двамата се срещнали малко след това при едно от футболните игрища в града, където Асен отивал да тренира.

„Гордея се че има такива доблестни хора", каза за Стандарт Белова. "Честно казано не очаквах някой да се обади да ми върне телефона. Невероятно е че в България все още има такива хора", посочи тя. Белова предложила да възнагради младия мъж за постъпката му, но той като истински джентълмен отказал и обявил, че за него най-нормалното било бързо да върне телефона на собственика му. В знак на признателност деканът на Правния факултет сега ще пише благодарствено писмо до фондацията на „Димитър Бербатов".

Последвайте канала на

Novini.bg
2560 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
от групата

2013.12.11 | 18:40

2
ХАХАХАХАХ.....Реномета ли ще създавате. То лайн.то си остава лай.о, не се превръща в роза. Другият път пробвайте с ключове за кола.

2013.12.11 | 18:40

1
Я да го видим ако беше намерил половин кило бело дали щеше да го върне?

Добави коментар

Водещи новини