Нешка Робева: Проектът на Бареков е художествен, не политически

  • 13 септември 2013 08:46

  • 3898
  • 2
Нешка Робева: Проектът на Бареков е художествен, не политически
©

За мен проектът на Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва е художествен , а не политически. Това което правим е да зарадваме хората, да ги разнообразим от тежкото ежедневие, където ни поканят ние играем, каза в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия.

Уговорката ни беше само да танцуваме. Аз съм толкова натоварена с работа, че дори не знам каква е неговата политическа платформа. Ние имаме такава професия, ние работим. Ако г-н Бареков започне да изповядва моето верую аз ще го подкрепя. Аз изповядвам Ботевите идеи, заяви още Робева на въпрос каква е подкрепата й за новия проект на Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва.

Трябва да се променят правилата, за да не идват все едни и същи политици. Трябва да се въведе мандатност в политиката, според Нешка Робева.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3898 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
lili

2013.09.15 | 07:44

2
ti li ti li dyrta komuniske, ne se magete s lainata, koito serete srestu ventilatora

2013.09.15 | 07:44

1
ЛИЛИ ли си,пиле ли си,но съм изненадана от омразата ти.РОБЕВА е прославяла БЪЛГАРИЯ,продължава да радва хората с нови проекти.Докога в тая хубава и красива страна,ще има хора заради неуспехи лични,ще мразят талантливите и способни творци.Нещастници!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини