Люба Кулезич: Народът е готов да приеме всеки месия в нова носия

  • 06 септември 2013 09:02

  • 2445
  • 6
Люба Кулезич: Народът е готов да приеме всеки месия в нова носия
©

Протестът досега беше изключително красив в много отношения – някаква красива волеизява на градски хора, които изведнъж отприщиха някаква енергия. Тя обаче сякаш не засегна никак хората, за които беше предназначена. Това каза Люба Кулезич в сутрешния блок на Нова телевизия.

"Оказа се, че живеем в паралелни светове. Управляващите продължиха да се упражняват във власт", добави тя.

"В края на ваканцията започна да се разиграва мощна политическа люпилня. Търсят се нови месии. Раждат се нови култове. Тези нова лица, тези политически създания, имат претенции да управляват. За съжаление, се оказва, че на българите са им нужни месии. След като бабите от Забърдо се съгласяват да изпеят нова народна песен за новия национален спасител – Николай Бареков, какво да говорим повече. Явно народът ни е готов да приеме всеки месия, отишъл при тях в нова носия", каза още Кулезич.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2445 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.09.07 | 08:34

6
протестът досега беше една имитация на протест, волята на хората бе монополизирана от малка група професионални протестаджии, които просто протакат нещата, дансутми е една лъжа, дори активистите им да са честни, те нямат идея какво да правят, освен да правят смешно театро.

2013.09.07 | 08:34

5
НАРОДЪТ ДРУГАРКО ВИНАГИ Е ОБИЧАЛ СИЛНИ, СМЕЛИ И ДОСТОЙНИ ДЪРЖАВНИЦИ. ВСЕКИ НАРОД ПО СВЕТА ГИ ОБИЧА. ТУК КОМУНИСТИТЕ ИЗВРАТИХА ТАЗИ ИДЕЯ, ЗАЩОТО ТЕ НЯМАТ ТАКИВА ДЪРЖАВНИЦИ И СА КОМПРОМЕТИРАНИ КАТО ИДЕЯ.
Иван Иванов

2013.09.07 | 08:33

3
А ако Борисов и Цветанов управляват с типичните си полицейски мерки по-добре ли ще се чувстваш? Кажи някой "смел и достоен" държавник от настоящите?
анализатор

2013.09.07 | 08:33

4
Това тук не са протести, а някаква извратена форма на протест. Хората протестират, но срещу какво? Добре, да приемем, че пада това правителство, е кое мислите че ще бъде следващото? Пак ще е ГЕРБ или БСП и тогава какво? Нови протести и нови избори ли? Стига глупости хора, работете си и не разчитайте на държавата
iva ivanova

2013.09.07 | 08:33

2
Тази Люба Кулезич, говори така за Бареков, защото той и беше работодател в ТВ7 и я изгони поради липса на професионализъм. И сега виждате ли какво да каже друго тя, освен да говори глупости срещу Бареков.
divaluna

2013.09.07 | 08:32

1
Явно е много ядосана Кулезич, че Бареков я изгони от ТВ7 и не осъзнава какво говори. Но освен че не е професионалистка ако сте забелязали физиономията на Кулезич прилича на съдържателка на публичен дом.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини