Организатор на контрапротестите: Имаше платени автобуси

  • 19 август 2013 07:42

  • 4715
  • 27
Организатор на контрапротестите: Имаше платени автобуси
©

Всичко бе изкривено от медиите, каза Нина Гергова един от организаторите на акциите в подкрепа на премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 по БНТ.

Нашият протест бе разрешен, а не както говори кметът на Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, допълни жената. Не знам защо се излезе народ срещу народ, допълни тя. Импровизирана манифестация. Имаше организирани автобуси, но няма представа кой ги е платил. Говорих с хора, които си платили сами, някои вероятно и да са били платени. Събирането по дискотеките е патент на ГЕРБ, каза още Гергова. Изборите ще задълбочат проблема, посочи още привърженичката на премиера.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4715 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар

2013.08.19 | 20:58

13
до Чирпан Пише се обвинявам другарю а не обвиниявам. Това първо,второ вие не сте инакомислещи а немислещи защото са ви бетонни кратуните. Как може да те лъжат цял живот и да те докарат до идиотизъм от мизерия и ти пак да ги подкрепяш. Това правителство си заминава - ГАРАНЦИЯ!!!

2013.08.20 | 10:04

27
Вижте бе СОФИЙСКИ ПЕДЕРАСИ И КУРВЕТА !!!!~ Вие повече от 2 месеца МЛЯСКАТЕ и ПЛЮЕТЕ по жълтите павета на СОФИЯ- а ние 1 път само бяхме в София с автобуси и то с ЧИСТИ и МИРНИ НАМЕРЕНИЯ и според вас сме ОВЦЕ и ПРЕДАТЕЛИ. Трябваше да ви хвърлим по един здрав бой и да ви предадем на Фандъкова и на Президента........

2013.08.20 | 10:04

26
За тези меринджеи дето ги докараха ни отиват данъчите, там ще отиде и заема.

2013.08.20 | 10:03

25
Актуализация на бюджета въобще нямаше да има, ако не беше гафа „Пеевски”. Това е типичен популистки ход за спасяване на правителството и противопоставяне на хората и типично поведение на БСП и ДПС. Бягайте от партии, които в риториката си използват за щяло и нещяло изразите „социална справедливост”, „човек” и „народ”. Това са левите и националистическите партии. Ще ви доведат до просешка тояга. БСП и ДПС въведоха най-дясната мярка, „плоския данък”, което е отлично за богатите. Сега залъгват народа с дребни помощи и намаления на цени. Това е популизма. Да дадеш на богатия много, да залъжеш бедния с малко.
shatterer

2013.08.20 | 10:03

24
Ха ха ха.....ама предното правителство пак даде на богатите много, а на бедните нищо! Така че пак тия са по-добри от ония....смотаните герберасти!
ЧИРПАН

2013.08.19 | 20:57

8
Добре де, аз дойдох с рейс И КАКВО ОТ ТОВА, кои сте вие, че ще обвиниявате. Кои сте вие, че ще определяте кой да идва и кой да не идва от където си иска и където си иска. И защо продължавате да се държите като мутромилиционери и да обвинявате другомислещите.
ziezi

2013.08.20 | 10:03

23
Знаете ли какво ще стане,ако тези които са против правителството на Орешарски от цялата страна решат да дойдат в София?Идващата зима ще е като зимата 1996-1997г. БСП е единствената партия,която за четвърти път държи официално изпълнителната власт в ръцете си,след 1989г.Като започнем от лукановото правителство през виденовото,тройната коалиция и сега втората тройна коалиция.Да не говорим,че през останалото време бяха във власта или чрез марионетни правителства, като на Беров и Попов или чрез свои хора в другите правителства - СДС, НДСВ и ГЕРБ.В СДС поне една трета от депутатите бяха ужким пребоядисали се комунисти - това бяха къртиците на БСП в СДС.Най-явния пример за това е Орешарски,спомняте ли си от къде тръгна той?Веднага след БСП е ДПС.Бяха в управлението с СДС при Филип Димитров и щом видяха,че ситуацията се променя се прехвърлиха към БСП,щом видяха,че и Жан Виденов няма да издържи дълго минаха пак към СДС,след това бяха с НДСВ и последно пак към БСП в тройната коалиция.Сега БСП и ДПС отново са в тройна коалиция,но с ужким най- върлия си враг Атака.Явно за тях е важно само да са на власт,цената няма значение,ако се наложи ще се съюзят и с дявола.Затова сега привържениците им да не се учудват ,че протестите започнаха от първия ден,просто прекалено дълго им ядохме попарата на БСП и ДПС.След като не им стигнаха толкова мандати ,с какви очи искат година или поне няколко месеца и щели да оправят всичко.Явно им трябва един около 45 годишен мандат ,като този след 9.09.1944 година та нещо да мръдне на някаде.ГЕРБ не са цвете за мирисане,но не мога да им отрека,че само те се осмелиха да им подрежат ръчичките като дадоха Ахмед Доган на съд,разровиха се в енергийната мафия и други нечисти далавери.Затова беше този нейстов вой срещу ГЕРБ от всички страни едновременно.Няма начин да се опиташ да изкараш на светло нелегални приходи за десетки милиони месечно и олигархията да си мълчи.Както казваше един италиански прокурор - оръжието на мафията са парите,за да ги победите направете ги бедни.Този прокурор беше убит от мафията.Иска се доста смелост.И ГЕРБ си правиха далавери,но в сравнение с БСП са направо чираци в този бранш.Освен това и те са пълни с къртици от БСП.На февруарските протести им казахме ясно,че не искаме повече да виждаме старите им муцуни в управлението на страната,но те както винаги си направиха оглушки и вкараха в парламента едни още по-стари муцуни,като Румен Гечев и Премянов от правителството на Жан Виденов,явно пак искат да ни докарат до просешка тояга.Заради всичко това хората започнаха да протестират още от първия ден.
))

2013.08.20 | 10:03

22
До 18 "Трябваше да ви хвърлим по един здрав бой" е много чисти намерения.Е, защо опитахте да ни хвърлите един бой?Защото на 2км. от паланката си мизерник, радващ се на 5лв. подхвърлени от местния гаулайтер.Иначе си супер местен меринджей
наблюдател

2013.08.20 | 10:02

21
Колкото и да отричат протестиращите , че не са платени - не е вярно. Истината е, че много от тях поизкараха парици покрай протестите. Е, няма лошо, партийте да поизхарчат някой и друг милион от държавната субсидия т.е. пак от нашия джоб. Така някои младежи си докарват минимум то 40 лв. за два часа разходка по централните улици на София и викане на воля. Няма лошо, то този начин се увеличава покупателната способност на някои софиянци, грешка, на някои столичани.
ц4

2013.08.20 | 10:02

20
ХА-ХА то целият протест срещу комунягите и рязаните карабини е платен от ГЕРБ те за един два автобуса се заяли естествено, че ще организират контрапротест и то платен никой не е луд да стои за без пари на 40 градуса на центъра на селото София вместо да си плува в Черно море примерно !

2013.08.20 | 10:02

19
до ziezi: АЙДЕ СТИГА МАНИПУЛАЦИИ И ИЗКРИВЯВАНЕ НА ИСТИНАТА !!!!! НЯМА ПО-ГОЛЕМИ КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ СДС/КОСТОВ, НДСВ/ЦАРЯ И ГЕРБ/БОЙКО !!!!!!!!! КОЙТО ГО ОТРИЧА ИЛИ НЕ Е ДОБРЕ ОСВЕДОМЕН, ИЛИ ЛЪЖЕ С ЦЕЛ ДА МАНИПУЛИРА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ !!!!!!!!!!!

2013.08.20 | 10:02

18
НАГЛИ БЕЗРОДНИЦИ, ВЗЕХТЕ ВЛАСТТА С ИЗМАМА, УПРАВЛЯВАТЕ С ТЕРОР, ЩЕ СИ ОТИДЕТЕ С ПОЗОР! НЯМАТЕ СРАМ НИ ОТ ХОРАТА НИ ОТ БОГА! МАНИПУЛАТИВНА, КРАДЛИВА, ЛЪЖЛИВА, ПРЕСТЪПНА ЧЕРВЕНА ПАПЛАЧ!
меринджей

2013.08.20 | 00:07

17
Тука 'сичкото е cd-rom и тук-там сайдер с ром! цар киро, лютви-коконата, кутев-**тев, бен-гей и сер-гей, сайдероглу. ат-ака победа! "Ат" на турски значи кон "ака" значи по голяма нужда. И така "кон по голяма нужда" победа. Тая година "кон по голяма нужда" догодина "магаре по малка нужда".

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини