Нов контрапротест в подкрепа на "Орешарски" (обновена)

  • 28 юни 2013 20:11

  • 7652
  • 45
Нов контрапротест в подкрепа на "Орешарски" (обновена)
©

Паралелно с протеста срещу правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, в София се проведе и демонстрация в подкрепа на кабинета, предаде БТВ.

Контрапротестът беше организиран пред НДК и вече приключи. Протестиращите бяха убедени, че на правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 трябва да бъде даден шанс да работи. С решенията, които бяха гласувани днес в парламента, то доказва, че има желание да подобри икономическата и социална среда в страната. Протестите в подкрепа на правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 ще се проведат отново на 29 и 30 юни от 12.00 часа на пилоните пред НДК.

На днешния контрапротест са били спрени няколко момчета за проверка на документите – т.нар. профилактика. Повечето от тях се оказали без лични карти. Процедурата е да бъдат закарани до районното управление, където да им бъде снета самоличността. Една доста голяма група организирано се е изнесла от протеста, като хората са обяснили, че са от Самоков и са пристигнали заедно. Било е група от около 40-50 души. На протеста са дошли и представители на Столична община, които да проверяват дали събралите се имат разрешение за протест. Оказало се е, че няма такова разрешение.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7652 45

Свързани новини

Коментари 45

Добави коментар
Ceco

2014.04.02 | 20:04

45
Аз не съм фен на БСП, но ми плащат добре да пиша по форумите и да ходя на антипротестов митинг заедно с червените бабички и дядовци. А Мишо-шамара ми е пръв приятел и ми сподели като се беше дрогирал,че му плащат по 5 000лв. на ден плюс дрога на корем безплатно. Как не ги е срам тези бесепари, на обикновения човек за протест да ни плащат но 50-60лв. и обяд, а този тъпир - Мишо ще взима по 5000. МРЪСНИ КОМУНИСТИ
TERMINATOR

2013.07.29 | 22:03

43
14 дни протести... абе аджиба да питам аз, тия хора дето протестират срещу БСП не работя ли, не ходят ли на работа ? Кой ще ме пусне мен 14 дни да отсъствам от работа да псувам по протести, да хвърлям домати, яйца и черен хайвер ? Ами аз на 3-тия ден най късно ще бъда уволнен. Значи какво следва - това са безделници които не бачкат, и няма нужда да бачкат защото те си получават хонорара от протеста. Хубава професия и алтернативна, да псуваш по протести и ти върви надник 60 лв. на ден. Не съм съгласен с тия протести, защото не са минали още 100 дни от както това правителство е на власт. Е дайте му шанс да работи, по този начин те дори не искат да дадат възможност на хората да направят нещо. А Орешарски човека в момента набляга на най болните проблеми - здравеопазване, образование и намаляне на цената на тока и борбата с монополите. Подкрепям това правителство, аре цъкайте минуси герберасти нещастни, ще си останете само с минусчетата, нещо много май се страхувате от новото правителство а ? Нещо май не ви е чистата работата а ? Гузен негонен бяга... Нали така. Ако има нови избори държава вече ще фалира, замислете се малко. Не може за една календарна година да се правят избори през два месеца че и вече още малко и всеки месец. И още нещо на невежите които наричат БСП "комунисти" нищо общо нямат с тях, защото тяхната идеология няма нищо общо с комунизма, по начетените го знаят. Тяхна политика е социал-демократическа, а това го има във всяка една развита западна държава социал-демократи.

2013.07.29 | 22:14

44
BALGARSKATA KOMUNISTITCHESKA PARTIA SA SOZIAL DEMOKRATI KOLKOTO AZ SAM ANGLIISKATA KRALIZA GLUPAKO. BALGARITE NE ISKAT POVETCHE DA GI UPRAVLIAVA RUSKIAT PEDERAST STANISHEV TURTCHINAT DOGAN I LUDIAT VOLEN SIDEROV.A TI SI EDIN OT TEZI PIONERTCHETA S BASTUNI I UVISNALI TCHENETA DETO VIKAHTE URA 45 GODINI NA KOMUNISTITE I SEGA PAK VIKATE URA, MOJE BI ZASHTOTO SA ZABRAVILI DA VI KAJAT TCHE VETCHE NE SME 16 TATA REPUBLIKA NA RUSIA ASME 26 STRANA NA EVROPEISKIA SAUZ. E,IMA GOLIAMA RAZLIKA. RABOTNITCHESKO DELO VETCHE NE IZLIZA JALKI KOMUSTITCHESKI IZDANKI. PRODADOHTE SE NA TURZI I NA LUDIAT SHWZOFRENIK VOLEN SIDEROV SAMO I SAMO DA STE NA VLAST.koi vi dava moralnoto pravo da imate kakvito I da bilo povetche pretenii za vlast.razorihte balgaria jalki komunistitcheski iztchadia.

2013.06.29 | 15:19

38
"аджиба" е турска дума резак прост.И този който ти е дал пари да пишеш глупости трябваше да ти каже ,че протестите са след работно време 18:30.Ако работиш проститутка ще те разбера - за теб си е работно времЕ. АЗ НЕ СЪМ ПЛАТЕН,МРАЗЯ ВИ БЕЗПЛАТНО.Те и хора като теб разрушиха живота ми - ЦЯЛ ЖИВОТ ПРЕХОД.

2013.07.29 | 22:03

42
ей тези вече са платени и събрани от пенсионерските клубове.Надали има такива мазохисти
Ъ?

2013.07.29 | 22:03

41
Не мога да разбера каква е тази Бойко-истерия която ви е хванала? Нима сте съгласни БСП и ДПС да останат в парламента за да не дойде Бойко? Вече узакониха махалите, посегнаха на Ботев и оф. език, назначават си областни управители в ключови градове, където не са гласували за тях.... Вие пак за Бойко си говорите и подкрепяте това правителство мръсни лумпени!
N/A

2013.07.19 | 20:18

40
"Исками да имами подкрепа. Исками да е Пе... Пеев? За Пеев исками. Защото той ще подкрепи нас - ромити."
stefan marinov

2013.06.29 | 15:15

34
Да подкрепим орешарски на 29.06 НА ОБЯД В 12.00Ч ВСИЧКИ КОИТО МИЛЕЕМ ЗА Б-Я А ДА ОСТАВИМ ; СИТИТЕ ; ТОЕСТ ЛУМПЕНИТЕ ДА СИ КРЯКАТ.......... НА СБОРИЩЕТО СИ ЗАЕДНО С НАРКОМАНИТЕ СИ. @( D
ДИМО СТОЯНОВ

2013.06.29 | 21:02

39
ДАВАЙТЕ СМЕЛО ДА ПОДКРЕПИМ ОРИШАРСКИ УТРЕ В 12.00Ч НА ОБЕД . СЛЕПИ ЛИ СА, ЧЕ НЕ ВИЖДАТ ЧЕ ' ОРЕШАРСКИ ' РАБОТИ ЕКСТРЕМНО ПО НАБОЛЕЛИТЕ ЗА СТРАНАТА '' ПРОБЛЕМИ''
жоте

2013.06.29 | 14:04

25
Яааааа .....партизаните пак слезнаха от гората..като ги гледам тези мумии ме е срам че съм българин.....крадат ги а те пак ги подкрепят...ни срам но очи...не знам по колко им дават от БКП./БСП..срамното е че въпреки национализация лагери тормоз зад желязната завеса тези зомбита продължават да подкрепят палачите си....е как се нарича това явление...шизофрения или...

2013.06.29 | 15:16

37
Хора осъзнайте се вече, не си спомняте какво се случи в Австрия с "партията на Свободата" на Йорг Хайдер? Не помните ли как го убиха, защото разби световния сценарии? Не виждате ли, че това се случва и с Атака? Всички еврейски медии са скочили срещу Волен, защото ги е страх, да не им извади кирливите ризи!!!
48 Такт

2013.06.29 | 10:06

9
Преди и аз бях за Волен. Но той косвено застана на страната на ДПС. Това че има колонизация - вярно е. Че има световна "конспирация" - поне за мен е вярно. Но последните месеци направи прекалено много грешки, които му костваха прекалено много доверието на хората. Ако беше наистина срещу всички тези неща които ги говори, щеше да се изолира от всички партии, а не да подкрепя бсп и дпс.
niki

2013.06.29 | 15:16

36
НЕ СЪМ ЗА БСП И ОРЕШАРСКИ И НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ТЯХ ОБАЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА ТАКИВА КОНТРА ПРОТЕСТИ ЗА ДА ВИДЯТ ОНАЗИ ГРУПА НАРКОМАНИ И БАНДИТИ НА ГЕРБ ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЯМА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ТЯХ И НАРОДА НЯМА ДА ДОПУСНЕ ШЕПА ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ЛУМПЕНИ ДА ТЕРОРИЗИРАТ СОФИЯ
niki

2013.06.29 | 15:15

35
В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ НОВИ ИЗБОРИ ОБАЧЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ГЕРБ ТОВА ИСКАТ, ИСКАТ ДА НАСТАНЕ ХАОС И ГРАЖДАНСКА ВОЙНА
От мен

2013.06.29 | 15:13

33
До коментар 39. Ти или си тъп, или прост или и двете. Хората излизат на протеста кум 7-8 вечерта.Отдавна свършили работа. Но забравих, че твойта смяна като пазач тогава започва.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини