Миков, Станишев и Нинова поздравиха народа

  • 16 август 2013 12:34

  • 3480
  • 30
Миков, Станишев и Нинова поздравиха народа
©

Председателят на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно и лидерът на политическа партия БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на излязоха при участниците в контрапротестът в района около сградата на Народното събрание, предаде репортер на novini.bg.

Те разговаряха с гражданите, които от няколко часа скандират "Победа" и са в подкрепа на управляващите.

Ще започнем промяната и просто няма да отстъпим. Това заяви лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на пред привърженици на правителството, които са участници в днешния контрапротест в подкрепа на управляващите в района около сградата на Народното събрание.

Станишев посочи, че управляващите приемат промени за хората с уврежданията, за работниците, приемат повече пари и другите социални мерки, увеличават парите за майките и на деца. Участник в контрапротеста призова Станишев да погледне и пенсионната възраст. Той му отговори с думите – „Пенсионната възраст е отделен закон и тя не се гласува с бюджета. БСП е внесла законопроект и настояваме да спре нарастването на пенсионната възраст. Ние имаме и законопроект за по-ранно пенсиониране на хора, които не им достигат малко време и възможности да се пенсионират”. Привържениците на правителството скандираха – „Няма да се предаваме. Ние сме с вас. Напред”. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на им обеща – „Няма да се предаваме”. Друг представител на контрапротеста попита - дали е гласувана актуализацията на бюджета, а лидерът на БСП и отговори, че в момента се обсъжда. Привърженик на управляващите попита още дали Бойко Борисов е вътре, а Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на отговори - „Разхожда се”.

Станишев се върна обратно в сградата на парламента. Пред журналисти той обясни, че вероятно финансовият министър Петър Чобанов ще направи изказване в подкрепа на актуализацията. По думите му – мотивите за президентското вето са несъстоятелни.

Малко преди това червената депутатка Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за отиде до загражденията на контрапротестиращите и се ръкува с множество възрастни жени, които развълнувани й признаваха любовта, доверието и подкрепата си.

Последвайте канала на

3480 30

Свързани новини

Коментари 30

Добави коментар

2013.08.24 | 18:21

30
Мpъcнитe koмуниcти, cла6oумни пo пpезyмпция, мoгат да мaнипyлират и да paзчитат eдинcтвено на opките дeтo дoкараха с авто6yсите. Дaже и на чacт oт тях нe мoгат да paзчитат, ако не ги зaинтеpeсоват финанcoво. Нямa тaкaвa излагaция, от къдe ги изкoпaxа тия, oт дoмoвe зa слa6оyмни ли ги cъ6иpaxа?!
XXXL

2013.08.24 | 18:21

29
Лайната , винаги изплуват на повърхността на блатото! - Даа..., това се видя пред парламента! - Няма такава измет в друга демократична Европейска държава, и затова никога няма да ни приемат като равни с тях.
ZAZA

2013.08.24 | 18:20

28
ГОСПОДИ! ОТВРАТЕНА СЪМ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ ТЕЗИ ГНУСНИ УТРЕПКИ ЧЕРВЕНИ НЯМАТ НИКАКВИ ЗАДРЪЖКИ И СА БЕЗ СРАМ ! Н Е Щ О Т Р Я Б ВА Д А Н А П Р А В И М В Р Е М Е Е!!!!!!!!!!

2013.08.24 | 18:20

27
ЗА СТОТЕН ПЪТ ЧЕРВЕНИТЕ УРОДИ ПОКАЗАХА ЧЕ КОМУНИЗЪМ==ФАШИЗЪМ !!!!
БЪЛГАРИЯ

2013.08.24 | 18:20

26
За това ли дадоха живота си Левски и Ботев??? Уруди мръсни! В ада ще се пържите червена сган!!!

2013.08.24 | 18:19

25
НАРОДА ОТ ДВА МЕСЕЦА ГИ ПОЗДРАВЯВА !!! И ВСЕКИ ПОЗДРАВ ЗАПОЧВА С : МАМИЦАТА ВИ МРЪСНА И ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ !!!
123

2013.08.18 | 03:47

24
kam 24 osven da si svalich gachtite ida se ogazich drygo ne mogete da napravite
vd

2013.08.18 | 03:45

22
xaide da poglednem i plakatite na gerb,a tam edno i sahto pihe.ostavete depotatite da si svarhat rabotata za koqto sa izbrani.davaim se posleden hans
sdsd

2013.08.18 | 03:45

23
НАИВНИК
ВЛАДО

2013.08.18 | 03:44

21
Вгледайте се в ПЛАКАТИТЕ!!!! Че те на всички пише едно и също!!! Дори не са си направили труда да им напишат различни фрази. Сега те питам БЪЛГАРИНО ,кой протест е организиран?! Ужас! Чак немога да ги гледам тия уруди!!!

2013.08.18 | 03:44

20
Олe, глeдax те3и жaлки пapтизански cцeни! Нямa тaкавa сла6oyмна cгaн. :)) Тоя cтaнишeв тpябва да е e6aти гнyсния oтпaдък, да лицeмepничи, да се пpeгръща и целува с тази малoyмна и циганскa пaсмина, тpябва да си гoлям ypoд, нaититна.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини