Депутатите се събират в сряда

  • 11 август 2013 06:54

  • 2570
  • 10
Депутатите се събират в сряда
© Булфото

В сряда най-вероятно депутатите ще разгледат президентското вето върху актуализацията на бюджета. Засега информацията не е потвърдена официално, но депутати вече са получили депеша да се прибират спешно от морето и чужбина, съобщава в. "Стандарт".

Председателят на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно пък заяви, че ще коментира в понеделник или вторник кога ще свика парламента извънредно.

Припомняме ви, че в петък групата на ГЕРБ поиска със 77 подписа от Михаил Миков да свика незабавно заседание на Народното събрание. По правилник след такова искане на депутатите шефът на парламента има седмица време, за да го насрочи.

Юристи обаче коментираха, че преди искането на ГЕРБ Миков вече бе насрочил извънредно заседание за 30 август. Въпреки това той изпрати писма на лидерите на парламентарно представените партии с въпрос кога най-скоро може да бъде свикано извънредно заседание.

Ден по-късно депутати от различни партии са получили депеша от централите си да се прибират възможно най-скоро в София, тъй като има вероятност заседание да се проведе още в сряда - 14 август. Проблем обаче се оказва прибирането на депутати от чужбина, тъй като повечето са отлетели с двупосочни билети и фиксирани дати за прибиране. Въпреки това избраниците вече търсят варианти за обратно пътуване към София. Засега сигурно е, че в София са повечето депутати на ГЕРБ, които поискаха извънредното заседание.

От "Атака", от която също зависи кворумът в пленарна зала, няма официална позиция дали ще присъстват на заседанието. Въпреки това неофициално се коментира, че хората на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа също се събират в София в понеделник.

Народни избраници припомниха, че при преодоляването на друго президентско вето - върху текстове от Закона за СРС, помощ оказаха 11 депутати от "Атака".

Последвайте канала на

Десислава Станева
2570 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2013.08.13 | 08:17

10
АТАКА В МОМЕНТА СА НА "ПОЧИВКА " В АНАДОЛА, ЗАРЕЖДАТ ГИ С БЯЛ ХАЙВЕР ПРЕДИ ПРЕДСРОЧНОТО ИМ ПРИБИРАНЕ И БРАТСКА ПРЕГРЪДКА С ДРУГИТЕ ИЗРОДИ ДПС И БСП !!!!
ПИТА

2013.08.13 | 08:16

8
ТЕЗИ ОТ БАТАКА РОМИ ЛИСА БЕ БАТЕ
СЕР-ГЕЙКО

2013.08.13 | 08:17

9
ДОГАН МЕ УВЕРИ ЧЕ ВОЛЕН Е С НАС!

2013.08.13 | 08:16

7
От 24 години на сам БСП ни краде и манипулира и все се намират серсеми и балами да им вярват.Затова страната ни е на това дередже.Няма народ който да се обедини а се поддава на манипулации и се разделя на религии и партии.Това е заръката от старото БКП която се изпълнява стриктно а именно : -Населението да се разделя и противопоставя периодически, социално ,икономически, политически и етнически.Така се контролират и малцинствата с раздаване на помощи за социално слаби ,пенсионерки добавки,помощи за ток и др..Те лапат милиарди а на нас тапанарите раздават помощи за жълти стотинки.БСП и другите партии нямат сметка от обединяване на народа защото така кражбите им ще спрат.Ако народа се обедини който и да е на власт ще изпълни това което трябва за да се подобри живота в тази страна.То си е написано на входа на НС с големи букви ама няма кой да чете.СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!!!Аз съм съгласен че ГЕРБ не трябва пак да управлява или ако е на власт да не е сама но народа трябва да разбере че който и да е на власт трябва да му се търси отговорност и с натиска от улицата да се накара да заработи в името и интересите на народа на тази държава.Стига сте се карали по форумите с тази злоба и ненавист която ви насаждат чрез манипулации в медиите.По добре се обединявайте и се борете за едно по добро бъдеще за децата си.

2013.08.13 | 08:16

6
Наистина трябва да си голям гьон за да можеш да почиваш, ако си депутат през това лято. Аз не бих могъл. Ама затова може би не съм депутат.
BBisPedal

2013.08.12 | 12:48

5
Бойко вече се притеснява дали ще си намери тъпкач в затвора. Стар, грозен и с високо кръвно, цял живот ще си остане стара мома!

2013.08.12 | 08:57

2
Боико се притеснява за Волен дали е останал доволен от жезьла на Доган.Щото сменя любовницата-Волен- с друга.Маи ще е Станишко.
123

2013.08.12 | 12:47

4
Гейко Борисов плужека вече си подмива дупето за затвора! Кой знае колко предмета е глътнал с ануса си вече?!
Педала ангелов#5

2013.08.12 | 10:51

3
любо педал нещастен познах ме те веднага.Ти си единствения (платен)потдръжник на тази загниваща псевдо партийка.

2013.08.11 | 19:37

1
Тия лафчета в кенефа ли ги намерихте сутринта,или цяла нощ сте сънували л@йна.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини