Билетите за влака скачат с 5%

  • 09 август 2013 10:37

  • 1315
  • 7
Билетите за влака скачат с 5%
© Булфото

Предвижда се увеличение на цената на билетите за влак с около 5% около Нова година. Това каза пред журналисти в Горна Оряховица министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на.

Що се касае за състоянието на влаковете, министърът посочи, че те са в добро състояние, въпреки че са стари. Няма опасност за живота на пътниците. Министър Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на заяви, че не се предвиждат големи съкращения в БДЖ. Идеята на ръководството е когато стари кадри се пенсионират, на тяхно място да не се назначават нови хора. Министърът отбеляза, че основната цел в момента е да бъдат влагани средства в обучението на персонала.

Той съобщи, че се предвижда закриване на някои гари. Те ще придобият статут на спирки, тъй като поддръжката на една гара и на персонала, който работи в нея, е трудно.

Запитан кога за последно е пътувал с влак, министър Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на отговори, че това за последно му се е случвало през 1989 година.

Последвайте канала на

1315 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2013.08.10 | 02:55

7
НЕ МИНИСТЪР , А ПАЛЯЧО !!!

2013.08.10 | 02:55

6
Всичко в нашата държава е измислено така че да могат да се крадат пари. Нашите пари! Примери - влаковете са много стари и частите са много скъпи и се правят по поръчка; автобуси - такива вече не се произвеждат и частите са като при влаковете; пътища - ремонтират се когато завали дъжд и се пълнят само големите дупки,малките се оставят и догодина пак са големи и пак се крадат милиони. Схемата работи!!!

2013.08.10 | 02:55

5
Честито на будлите пенсионерите КОМУНИСТИ ,за останалите съжалявам !
Егати логиката

2013.08.10 | 02:55

4
Министър Неказвам истината най-после каза нещо вярно .Ще ви вдигаме цените,защото тока поевтиня.Очаквай те скоро още такива услуги.

2013.08.10 | 02:54

3
В програмата на БСП след всяко едно социално галещо ухото намерение е записано реално противодействие. В случая - ще намалим цената на електроенергията с 5% , в подтекст - от къде ще ги избием ? Ами от същите тези хора , като увеличим цената на други неща - обществен транспорт, вода, местни данъци и такси ... и т.н. Но гръмкото 5% намаляване цената на тока ще си остане в съзнанието на простата част от българите !
Чичо Пенчо

2013.08.10 | 02:54

2
Папазов, услугата около нова година ли ще подобрите? От 1989г доста са се поохабили вагоните. И да, има опасност от задушаване например- кенефите смърдят толкова, че в купетата е почти невъзможно да се диша. Купетата от своя страна в 90% от случаите имат проблем с прозорците. Вентилация? Обслужване?- нищо не е на ниво в БДЖ. Страшно оздравително ще е да увеличите цените...

2013.08.09 | 23:25

1
КАК ДЪРЖАВНИТЕ УПРАВНИЦИ ОТ БСП ОПРАВИХА ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ ! ДО ГОДИНА ДА СА ПАК НА "БУЗЛУДЖА " ЧЕСТИТО ДРУГАРИ ПЕНСИОНЕРИ !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини