Кадър от тройната коалиция поема БДЖ

  • 06 август 2013 18:36

  • 1944
  • 5
Кадър от тройната коалиция поема БДЖ
©

Анелия Крушкова е била избрана за председател на борда на „Холдинг БДЖ". Това е съобщил транспортният министър Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на по време на Обществения съвет в сектора на железопътния транспорт, се казва в прессъобщение на Министерството на транспорта, информационните технологиите и съобщенията. Тя заема мястото на Велик Занчев.

Държавният холдинг включва БДЖ „Пътнически превози" и БДЖ „Товарни превози". Анелия Крушкова е бивш председател на закритата вече Агенция по туризъм в правителството на тройната коалиция и бивш зам.-министър на транспорта в правителството на НДСВ. Била е съветник на министъра на държавната администрация, управител на болница "Токуда" и управител на спедиторски компании. „През месец септември предстои среща на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Министерството на финансите и облигационерите. На нея ще се обсъжда разсрочването на задълженията на компанията", е казал още Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на. В най-скоро време пред Министерски съвет ще бъде представен нов оздравителен план за „Холдинг БДЖ".

По време на обществения съвет, в областта на автомобилния транспорт министър Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на е обявил, че в началото на септември предстои среща в Анкара на представителите на автомобилната администрация на двете държави, на която ще се обсъдят всички въпроси, поставени от българските превозвачи. Обсъдени са били и различни инициативи, свързани с регламентирането на дейността на таксиметровите превози. Участниците са подкрепили повечето от предложените от страна на МТИТС мерки като създаване на досие на водача, по-задълбочени психотестове, въвеждането на патентен данък, пише в съобщението. Папазов е предложил на всички участници да оформят писмено своите предложения до края на август, за да може на следващата дискусия да бъдат поканени представители на КАТ и Министерство на финансите, с които те да бъдат обсъдени.

В рамките на Обществения съвет по въздушен транспорт са обсъдени актуални предложения за промени в нормативната уредба в областта на въздушния транспорт, като проект на постановление за изменение и допълнение на Наредбата за таксите за използване на летищата за обществено ползване и за аеронавигационно обслужване в Република България.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1944 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.08.22 | 11:27

3
Тая Крушкова от железници какво разбира?
годо

2013.08.22 | 11:27

5
Не е важно да разбира, важното е да вярна на партията!
БДЖ е златна мина за крадеца!

2013.08.22 | 11:27

2
Разбира се, че ще я сменят! Какви пари за крадене има в това БДЖ - бедна ти е фантазията. Тая от тройната коалиция има опит, знае как и е наше момиче. Така че смяната е неизбежна. Това е.

2013.08.22 | 11:27

4
Ох котьоо, краденето и доенето рестартира отново! Честито железничари и уважаеми пътници!
РП

2013.08.22 | 11:26

1
Поредната чистка от страна на тройната коалиция. На ред е милиционера Найденов- то трябваше от него да почнат, но явно е послушко.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини