Чобанов брани бюджета на среща с Плевнелиев

  • 05 август 2013 07:03

  • 2396
  • 9
Чобанов брани бюджета на среща с Плевнелиев
© Булфото

Актуализацията на бюджета ще защитава днес пред президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното финансовият министър Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас, научи "Стандарт". Двамата ще разговарят на четири очи днес следобед на "Дондуков" 2, като срещата е по инициатива на финансист №1.

Той е поискал да разговаря с Плевнелиев и финансовите му съветници, за да аргументира важните точки в актуализацията. При държавния глава Чобанов ще влезе с разчетите за социалните плащания и парите за бизнеса, които трябва да се пуснат веднага. "Нека да обсъдят конкретните причини, които налагат актуализацията на бюджета, защото ако има вето кой ще бъде отговорен за забавените плащания", коментира и икономическият министър Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

В последните дни преди ваканцията парламентът гласува окончателно актуализацията на бюджета. Но депутатите от БСП и ДПС получиха указания да са в готовност по време на почивката си. Предупреждението от ръководствата на партиите дойде заради опасността Плевнелиев да наложи вето на новия бюджет. "Готови сме за извънредно заседание на парламента", коментираха депутати. И дадоха да се разбере, че отново ще гласуват "за" актуализацията. Но уточниха, че преди да влезе в пленарна зала, ветото трябва да мине и през съответните комисии. Така от ваканцията на народните избранници ще бъде отрязана седмица.

В същото време социалният министър д-р Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва коментира, че евентуално вето върху ремонтирания бюджет ще забави с два месеца реализацията на важни социални мерки. Семействата на деца с увреждания ще загубят 56 лв. от това, че няма веднага да влязат в сила увеличените месечни помощи от 189 на 217 лв. Работници и служители ще бъдат лишени 2 месеца от ваучери за храна. Други 8 млн. лв. за пазара на труда ще бъдат договорени със закъснение. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2396 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Лумпен

2013.08.05 | 23:43

8
Розово-гъзо-бузестото министърче ,като най беззащитно - са го оставили в София ,на амбразурите ,да обира негативите. През това време ,истинските кукловоди и мекеретата им ,са по световните курорти - където на спокойствие ,да довършат плана по окончателното турцизиране и разграбване на България.

2013.08.05 | 23:43

9
Подслушан разговор ! Тиквата : Росене ,пускай вето за бюджета ! Пауза . Кво мълчиш вепутко?Мухъл с мухъл ! Ама чекай бе Бойче, тия ще ме махнат ,бе ,щели да правят 3 в 1 изборите ! Бойко :Да гийба вмамата ,ако ще воргия да те вкарат!И без туй СИДЕРА ти го начука ! Пауза .Добре Бойче,но нали помниш че той и теб те такова нали ...Бойко:Ти да мълчиш там,ко кат си президент!Нъл аз та турих там бе чекиджия ...

2013.08.05 | 22:55

7
боздОган-Любчо Ангелов- резултатът на среща между турски тираджия и циганка - магистралка в кабината на камион на паркинг, нали се сещате, защо яростно поддържа ДПС и ибрикчията им- Болното СидерАхмак. На Любчо му викали "Сканията", заради произхода му. Любо-боздОгана кандидатствал за турско гражданство, щото имал претенции, че е заченат на турска територия и донесен от 34... истамбулската бяла лястовица... оп... скания.
asan

2013.08.05 | 18:17

6
НА ТОВА СЕ КАЗВА ЧОБАН
БУТАЧА

2013.08.05 | 18:16

5
ЕГАТИ ИЗНАСИЛЕНИЯ КОМСОМОЛЕЦ

2013.08.05 | 18:16

4
Ей, забили са зъби като за последно. Такова крадене скора пак нямя да им се отдаде.

2013.08.05 | 18:16

3
Този Бушон е толкова икономист, колкото и собтвеник на квартална гаражна бакалия.

2013.08.05 | 16:43

2
Баси физиономията има господин Чобанов Напомня на загубеняк-зубър в училище ОТЛИЧНИК -СУХАР
магнер 67

2013.08.05 | 16:33

1
Ами да е жив и здрав да им брани бюджета....Отидоха си тарикатите на почивка, оставиха такива полу-олигофрени да им оправят мръсните игрички.... Те сами си казаха, съгласни са на избори през май месец идната година, и как няма да са съгласни....Сега от този 1 милиард ще се гепат поне 800 млн лева, после няколко месеца да се заметат следите и да се изчистят бакиите и хоп готови за нови избори....И нека малоумните им бабички да подскачат по жегите около НДК, протести да правят в подкрепа на излежаващите се под чадърите на сянка мазни комуняги, а да, начело с шефа на "фенките" Мищо Шибалника да им пее свежи и ободряващи песнички....Е ТАКАВА ДРУГА ДЪРЖАВА НЕЕЕЕЕМААААА!!!!!!!!!!!! Ние сме АБСУРДИСТАН !!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини