Контрапротестът се разцепи

  • 31 юли 2013 08:59

  • 2090
  • 3
Контрапротестът се разцепи
© Булфото

Контрапротестите в подкрепа на правителството също няма да спират. Традиционно се очаква днес те да се съберат пред НДК, въпреки възникналите разногласия вчера и след като присъстващите на контрапротеста вечерта се разграничиха от представителите на „За нов обществен договор", които връчиха 28 кутии с подписи на премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

Представителят на гражданската инициатива Стоян Тодоров предизвика гнева на събралите се пред НДК с думите: Това е подписка не в подкрепа на правителството, а в подкрепа на гражданските ни искания.

От своя страна подкрепящите правителството на Орешарски пред НДК коментираха, че по този начин много български граждани са били излъгани през последните 20 дни, че се подписват в подкрепа на правителството, а всъщност те са сложили подписите си срещу него.

Последвайте канала на

2090 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
химн на БСПДПСАТАКА

2013.07.31 | 21:13

3
КОМУНИСТИТЕ РОДИНАТА РАЗГРАБВАТ , КОМСОМОЛЦИТЕ СЛЕД ТЯХ КРАДАТ. ПЕНСИОНЕРИ , ПЕНСИОНЕРИ - ДЪЛЪГ ПЪТ ВИ ЧАКА - БАВНА СМЪРТ. АТАКИСТИ , ТУРКОФИЛИ , КОМУНИСТИ - СМЕ В ЕДИН И СЪЩИ СТРОЙ. АТАКИСТИ , ТУРКОФИЛИ , КОМУНИСТИ - ЗАЕДНО, ВЪВ ДАЛАВЕРИТЕ БЕЗБРОЙ.
комунист - това звучи гадно

2013.07.31 | 21:12

2
Не знам дали може ,да се измисли нещо по-тъжно и по-гротескно ,от гледката на тези нещастни старчета и бабки ,които свили в юмрук ,костеливите си ръчички , с гъгнещи гласове скандират лозунги. Не виня старците. Те смятат ,че могат да си върнат младостта ,като подкрепят отдавна умряла идея. Виня тези ,които им дават безумната надежда ,че времето може да спре ,а миналото - да се върне. Уви!

2013.07.31 | 21:12

1
ОБЪРКАНИ ХОРА В ПОДКРЕПА НА ОБЪРКАНИЯ ЧОВЕК ОРЕШАРСКИ!!!ТОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ -ТЕ НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО СЕ ПОДПИАСВАТ!ЖАЛКА КАРТИНКА!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини